Skal jeg plante Svingel græs?

September 15

Skal jeg plante Svingel græs?

Svingel fungerer godt i hjem landskaber på grund af dens holdbarhed. Nyere sorter af denne standard græs græs trives på skyggefulde områder eller i græsplæner, der bærer tung trafik. Selv om de nye sorter af Svingel ikke er så fint tekstureret som hjem-græsplæne standard Kentucky bluegrass, de har en finere struktur end tidligere og tåle tørke bedre end bluegrass.

Vækst vane

Svingel er en flok-type, dybt rodfæstet flerårig græs, der vokser hurtigt i løbet af foråret og efteråret. Fordi Svingel er en cool sæson græs, er det stadig grønne ni måneder af året. Under ekstremt varmt vejr, Svingel går hvilende og forvandler brune men hvis du overrisle regelmæssigt, du vil holde den brune cyklus i skak.

Dyrkning

Forbered din såbed, helst i tidlige efterår, af tilling til en dybde af 3 til 4 inches og derefter virksomhed med en rulle før du frø. Frø med en sats på 6 til 8 lbs. pr. 1.000 kvadratfod af plænen. Hvis du gik glip af efteråret plantning sæson, frø som tidligt på foråret som jorden kan bearbejdes, ved hjælp af samme teknik. Holde såbed fugtig i de første 21 dage. Efter de første tre uger, gradvist falde vanding frekvens. Når din nye bevoksning af Svingel når 3 inches, klippe det ned til 2 inches.

Pleje

Slå din Svingel regelmæssigt, at holde din græsplæne højde mellem 2 og 3 inches. Fordi et tæt Svingel er den bedste Svingel, er ordentlig klipning og befrugtning afgørende. Efter pakke anbefalinger, præsentere en kvælstofgødning i maj og igen i September og slutningen af oktober. Derudover kan du overseed din græsplæne hvert andet år for at forevige sin tæthed.

Sorter

Hvis du planter Svingel, undgå de ældre Kentucky 31 sorter, som nogle haven butikker bære. I stedet stole på de nyere, finere teksturerede kultivarer, fordi de har gode insekt og sygdomsresistens og tilbyde et tyndere græsstrå med en finere struktur. Prøve 2. årtusinde, bestræbelse, ren fed og Wolfpack clutivars for de bedste resultater.

Overvejelser

Købe og frø kun turf-type høje fescues eller blandinger, der kan bestå af bluegrass, fine Svingel og flerårig rajgræs. Svingel vokser godt i det meste af landet med undtagelse af den sydlige del af sydøst, coastal Carolina, Texas og sydlige Arizona og New Mexico.

Fordi Svingel toksicitet er et problem med græssende dyr, udtrykke pet ejere bekymring over såning Svingel i hjem græsplæner. Ifølge en gift specialist på American Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr opleve kæledyr, at nippe Svingel ikke bivirkninger. Din county Udvidelsesagenten er en god kilde til oplysninger om græsplænefrø, der fungerer bedst i dit område af landet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com