Skal jeg reparere eller erstatte en gamle Gas-vandvarmer?

March 2

Mindre reparationer

Mange dele af en vandvarmer, er om gas drives, elektrisk eller tankless--designet til at blive erstattet. Hvis problemet med din vandvarmer vedrører varme komponenter, anode stang eller termostat, er reparation sandsynligvis en mulighed. Korrosion er dog ofte en afskrækkende at reparere. De fleste ældre varmt vandvarmere har betydelige korrosion, fordi de har arbejdet under ekstremt høje temperaturer i år.

Utætheder og levetid

Gasvandvarmere har en levetid på ca 11 til 13 år. Hvis vandvarmeren er synligt utæt, er udskiftning den bedste, mest overkommelige løsning. Ældre apparater resulterer ofte i energitab. Hvis din vandtemperaturen er varierende, mængden af tilgængelige varmt vand er lavt, eller hvis din gasregning støt stigende, erstatter vandvarmeren er den mest fornuftige løsning.

Bundlinjen

Flere faktorer afvejes i om en gas vandvarmeren bør udskiftet eller repareret. Bortset fra en lækkende krop eller komplet nedlægge, ansætter en certificeret tekniker til at inspicere din hele varmt vand varmesystem er den mest pålidelige måde at vide om udskiftning eller reparation er bedst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com