Skal jeg sætte en sofa foran et vindue?

September 10

Skal jeg sætte en sofa foran et vindue?

Den måde du arrangere din stue møbler gør en stor forskel i rummets udseende og komfort. Nogle stuer – især dem i små huse--udgør en udfordring. Vinduer, døre og placeringen af stikkontakter begrænse mulighederne, så du kan være nødvendigt at få kreativ med møbler placering-- og overveje at placere sofaen foran et vindue.

Designprincipper

Generelt, er det fint at sætte en sofa foran et vindue, så længe sofaen tilbage er lavere end i vindueskarmen eller ikke mere end et par inches over karmen. Du ønsker ikke at blokere udsigten fra vinduet eller forhindrer lys i at komme ind i stuen. Hvis din windows er lavt, eller du har gulv til loft-vinduer, kan du prøve at finde en anden placering til sofaen. I så fald bør placere sofaen foran vinduerne være en sidste udvej, brugt kun fordi sofaen enten ikke passer eller ser mærkeligt på en anden placering. Hvis din stue har en imponerende udsigt, ikke Bloker windows med sofaen; i stedet placere sofaen, så du og dine gæster er i stand til at se det mens du sidder.

Sollys

Over tid, sollys streaming i gennem din windows er tilbøjelige til at falme en polstret sofa – og at processen hastigheder op hvis sofaen er lige udenfor vinduet. Vurdere mængden af sollys, der kommer gennem vinduet hver dag før du arrangere møbler. Et værelse med en sydlige eksponering har tendens til at være lysere og varmere i løbet af dagen end en, der vender mod nord, så din polstrede sofa vil forsvinde hurtigere. Brug en slipcover for at forhindre falmende og andre skader.

Kæledyr

At sætte din sofa foran et vindue kan være generende, hvis du har kæledyr. Chancerne er din kat eller hund vil blive draget til bagsiden af sofa til at kigge ud af vinduet og dase i varmen fra solen. Forvent at rengøre en masse dyrehår og pletter fra sofaen. Muligheden for pet skader også øger, især hvis du bor i et travlt kvarter. Fido kan blive lidt ophidset, når naboerne gå af eller egern spille i gården, og vil ridse eller tygge din sofa i spænding. Hvis du har en meget dyr sofa, eller det er specielt sarte, placere det et andet sted så kæledyr er mindre tilbøjelige til at ødelægge det i deres søgen efter at komme til vinduet.

Feng Shui

Kinesiske principperne i feng shui, som indebærer, at arrangere dit hjem for den maksimale strøm af positiv energi, advare mod at placere en sofa foran et vindue. Ifølge feng shui principper, energistrømme fra vinduet, og du ønsker ikke at blokere energi på nogen måde. På samme tid ønsker du ikke positiv energi til at flyde lige fra vinduerne og dørene. Plads i sofaen i en vinkel, helst en, der vender ud mod døren og ikke blokere for vinduet. En sådan ordning vil holde positiv energi flyder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com