Skal jeg sætte gipsvæg ankre i gips vægge?

April 18

Ignorerer fabrikantens anbefalinger er en dårlig idé, især når det kommer til væg ankre. Anker kunne trække sig ud, så den vare du hang til at gå ned til jorden. Anker kan også skade gipsvæggen. Men hule-væg ankre og skifte bolte arbejde godt for hængende tunge genstande på både drywall, og gips. Den vigtigste forskel mellem disse væg ankre og uegnet typer er den måde, hvorpå de etablerer et sikkert greb.

Skifte bolte

Skifte bolte har en hængslet metal forsamling, der er fjederbelastet at udfolde sig inden for muren. Hvis du vil installere en toggle bolt, bore et hul i gips eller gips. Hullet skal være stor nok til at rumme den foldede metal forsamling. Indsæt Skift bolt, og den hængslede forsamling vil åbne vinger i væggen. Dreje skruen trækker udfoldet vingerne tættere, oprettelse af et stramt greb. Stabiliteten af et skifte bolt afhænger forsamling inden for muren, så det vil arbejde på både gips og gips vægge, som typisk er hule.

Hule-væg ankre

Hule-væg ankre funktion i en lignende måde. Hvis du vil installere en hule-væg fastener, bore et hul og Indsæt det som du ville et skifte bolt. Den plast dækslet, der strækker sig over trådene åbner udad som du skruer skruen, at gøre den indvendige del af anker for store til at lukke hullet.

Uegnet ankre

Tyk-threaded plast væg ankre grave dybt i materiale af væggen. Denne type af Ankeret fungerer godt på drywall, som har en blød, kalkholdige konsistens. Men gips er meget sværere, så tyk-threaded gips ankre ikke kan trænge godt. Metal versioner af dette anker kan klare sig bedre, men tråde på denne model kan svække gips, forårsager revner.

Overvejelser

Hvis ikke du er sikker på, om en bestemt anker er passende, kalde producenten. Spørge, hvilke typer af materialer ankeret er egnet til greb. Hvis du ikke kan kontakte producenten, ikke tage nogen chancer. Kassere anker og købe en model, der er specielt designet til gips vægge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com