Skal jeg sætte min Cockatiel bur foran vinduet?

June 10

Skal jeg sætte min Cockatiel bur foran vinduet?

Cockatiels har brug for sollys for at regulere deres søvnmønster og undgå D-vitaminmangel, ifølge "Cockatiel håndbog." Men markedsføring en cockatiel vigtigste bur direkte foran et vindue kan potentielt dræbe fuglen. Sidde i timevis i direkte sollys kan forårsage cockatiel at dø af varme eksponering. Cockatiels fordel for korte eksponeringer for sollys.

Betydning

Fugle som cockatiels behøver det ultraviolette lys i sollys for at korrekt absorbere vitamin D. får sollys gennem en glasrude bortfiltrerer den afgørende ultraviolet lys. Hvis vejret er varmt nok, kan vinduet åbnes, så længe det er screenet, således at cockatiel ikke kan undslippe. Roll buret delvist i det lys kastet fra vinduet. Placere vand og et skyggefuldt område i buret, så fuglen kan få skygge, hvis det er nødvendigt. Hvis buret ikke kan flyttes, placere cockatiel, vandet og det skraverede område i et mindre bur, som kan transporteres om.

Solbadning

Instituttets Cockatiel anbefaler at lade cockatiels hengive overvåget liggestole for at undgå D-vitaminmangel. D-vitaminmangel medfører svage knogler og næb, fordi D-vitamin hjælper fuglens krop absorbere calcium. Cockatiels behøver kun omkring ti minutter af eksponering for direkte sollys. Selv i dette korte tidsrum skal del af de vigtigste bur eller bærbare rejse bur dækkes delvist for skygge ved varme eksponering.

Advarsel

Cockatiels lider af varme eksponering vil bukser med åbne næb og strække deres vinger fra deres organer i et forsøg på at køle af. Hvis venstre ubehandlet, vil cockatiel gå i chok eller anfald og dø. Transportere fuglen umiddelbart at et køligt område. Tåge ramt fuglen med koldt vand. Våd et håndklæde eller vaskeklud med koldt vand og wrap rundt om fuglen. Hvis fuglen er stadig bevidste og aktive, tilbyde koldt vand i en dyb tallerken, så fuglen kan bade eller bare sidde i vandet. Kontakt en dyrlæge så hurtigt som muligt.

Alternativ

Placer bærbare cockatiel bure i varme værelser der får ikke kladder og hvor familie eller ejer tilbringer en masse tid. Soveværelser og stuer arbejde godt, ifølge "Cockatiel: din Happy, sunde Pet." Holde buret fra gulvet, fordi cockatiels føler sig truet af noget truende over dem. Holde bure fra loft fans eller lysekroner. Ideelt, bure skal en mur bag dem for at forhindre kladder på den ene side og til at hjælpe cockatiels føle sig mere sikre. Anbring aldrig cockatiel bure i badeværelser eller køkkener, fordi lugt kan gøre fuglen syg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com