Skal lyset på en Standalone KitchenAid ismaskine på?

February 26

En standalone KitchenAid is maker har en række af lys på kontrolpanelet for at hjælpe dig med at bruge enheden. Om en lys skal være på eller blive på afhænger af den måde, du bruger ismaskinen på et givet tidspunkt. Nogle lys: det er i brug, andre mener, det skal renses og stadig andre, skal du ringe til service.

Indikatorlys

Afhængigt af model af dit KitchenAid standalone ice maker har det indikatorlys på kontrolpanelet for at kontrollere den måde, du bruger. Der er normalt en separat indikator for på, ud og ren tilstand. Når du trykker på den tilsvarende knap, bør at lys forblive på indtil du ændre tilstanden.

Rengøring lys på

På højre side af kontrol er panel en "Rengøring" lys, som ikke svarer til nogen tilstand på ismaskinen. I stedet, det kommer når enheden skal renses. Mineraler fra vandet kan bygge i ismaskinen. Hvor tit enheden skal renses, afhænger af, hvor svært det vand, du bruger med det er. Hvis "Rengøring" lys tændes, skal du trykke på knappen "Clean" til at starte en cyklus.

Rengøring lys blinker

Hvis "Rengøring" lyset blinker, anbefaler KitchenAid du anmode om et servicekald. Du kan kontakte KitchenAid kundeservice på telefon 1-800-422-1230 eller udfylde online-formularen for at planlægge et servicekald. Prisen vil variere afhængigt af model af ice maker du har, problemer med din enhed og enhver garanti, du kan have på enheden.

Lys blæst ud

Hvis lyset i din enhed blæser, vil ingen af lysene ophold på overhovedet. Du kan erstatte det selv ved at få adgang til storage bin. Sluk enheden, og tag det. Åbn bin døren og fjern de skruer, der holder cutter gitter dækslet på plads. Skru den pære, der er der og erstatte det med en ny. Husk at bruge en, der er det samme som blæst ud af dem, der er normalt en lille automotive pære. Erstatte gitteret cutter og de skruer, der holder det på plads. Tæt tilbage bin døren og plug i ismaskinen i. Tænde den og genoptage service.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com