Skal min Aprilaire luftfugter køre når ovnen er slukket?

August 30

Aprilaire luftfugter forbinder til dit hjems ovn til at forbedre luftkvaliteten ved at hæve luftfugtighed i hele dit hjem, og har mulighed for at køre, mens ovnen fan er i brug eller selvstændigt at opretholde fugt. Den luftfugter indstillinger afhænger af konfigurationssættet på den luftfugter termostat, og kan indstilles til automatisk eller manuel opstart.

Automatisk tilstand

Dreje til "5" på den luftfugter termostat sikrer apparatet er indstillet til normalområdet og anvender de nye indstillinger inden for 48 timer efter skiftende termostaten. Trykke på knappen blæser aktivering nær bunden af termostaten til "OFF" for at indstille luftfugter kun fungere når HVAC-system er aktiv.

Manuel tilstand

Glidende Aktiveringsknap blæser på termostaten til "På" manuelt slår luftfugter, som tænder på HVAC blæseren til at teste luftfugtigheden i dit hjem og køre luftfugter for at opretholde værelse fugtighed. Mens i manuel tilstand fungerer befugteren om ovnen er tændt eller slukket.

Reset funktion

Indstillingen Nulstil på luftfugter skiven nulstiller den luftfugter indstillinger for at tillade dig at teste værelse fugtighed. Den luftfugter dial kan er blevet forvandlet til "Test/Reset" Hvis befugteren er aktiv, mens ovnen er i øjeblikket slået fra. Værelse fugtighed ændringer af 1 procent som indendørs temperaturændringer af 2 grader Fahrenheit, og vil køre for ikke mere end et minut. Drej knappen tilbage til "5" for at vende tilbage luftfugter til normal tilstand efter nulstilling af apparatet.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse er nødvendig, hvis din Aprilaire luftfugter fortsætter med at køre, mens ovnen er slukket, og kræver øjeblikkelig handling at forhindre høj luftfugtighed, der kan forårsage skimmelsvamp i hele dit hjem. Overdreven fugt øger mængden af kondens i dit hjem, og skaber de ideelle rammer for mug og allergener til at vokse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com