Skandinavisk land udsmykning

July 23

Skandinavisk land udsmykning

Den skandinaviske region omfatter Danmark, Sverige og Norge. Land interiør design stilarter inden for hvert land er bemærkelsesværdigt ens, hvilket gør brug af en lys, frisk farvepalet på vægge og gulve samt den blond træ møbler. Den generelle tone i skandinaviske land er luftige, rene og uhøjtidelig, gør ekstra brugen af elegante møbler, enkle tekstiler og hvidkalket paneled trævægge.

Instruktioner

•Whitewash trægulve, eller male dem en lys grå. Male væggene en varm hvid eller en lys creme, eller overveje at installere smalle træpaneler på væggene og male det en meget lys farve eller kridtagtige hvid. Lysegul er en anden almindeligt anvendte væggen farve. Tilføje en lille mængde af rå Umbra til enhver bleg farve giver det dæmpede varmen karakteristisk for en luftig skandinavisk interiør.

•Incorporate tekstiler såsom hvidt musselin, naturlige linned, bomuld med enkle blomstermønstre og afdæmpet, beskedne check udskriver. Holde gardiner enkel og uforede---letvægts stof er typisk for skandinavisk stil, fordi det filtrerer sollyset i stedet for at blokere den. Lys gul musselin paneler toppet med en unfussy swag af samme materiale er et blik; rod pocket gardiner Zefyr bomuld er en anden. Bruge lys pulverformige farvede tekstiler på polstret stykker. Gemme stof af mættede farver til accenter, som sofa eller stol puder.

•Træffe møbler sparsomt, baseret på æstetiske såvel som anvendelse. For at holde designet autentiske, brug møbler med lige linjer og fremstillet af nogen af blond skoven, såsom bøg, elletræ, hvid fyr og birk. Male nogen mørke stykker du ønsker at indarbejde med en lys maling farve. Lys grå, pink, kalkholdige grønne og dæmpede lyseblå er passende.

•Mix gamle og den nye. Vise antikke Kina sammen med beskedne moderne retter. Brug vintage og moderne møbler af lignende stemningen eller tonen i det samme rum.

•Tilføj element af naturen i rummet. Vaser med friske blomster i de varme måneder er en konstant tilstedeværelse. Lille kompositioner af glatte sten, muslingeskaller og drivtømmer på bordplader er almindelige i huse tæt på havet. Arten kan også komme igennem i karakteristiske malede vægdekorationer, herunder den tilfældig buket blomster malet direkte på væggen eller på linned paneler. Holde farvepalet af vægkunst tilbageholdende.

Tips & advarsler

  • Mindre er mere i skandinaviske land interiør design. Efter redigering møbler i dit space, reedit og fjerne mindst én mere element.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com