Skattemæssige fordele af korkgulve

July 3

Korkgulve er en miljøvenlig gulvbelægning produkt sælges i fliser, der er levet op til gulvet. Lyd-dræbende kvaliteter sammen med termisk isolering værdi af Korkgulv gør det berettiget for visse skattemæssige incitamenter, der belønnes for ved hjælp af miljøvenlige og energibesparende produkter.

Federal Tax Credit for bæredygtige produkter

Korkgulve falder under de føderale retningslinjer for 30 procent føderale skattefradrag. Denne skattelettelse er en skat afskrivning, hvilket betyder, at det går imod din lønindkomst at reducere din føderale skattepligt. Mængden af den reducerede ansvar er 30 procent af materialeomkostningerne for produkt op til $1.500. Skatteformularer er tilgængelige gennem CPA, revisionsfirmaer og sådan gør det selv-skat arkivering systemer som TurboTax. Denne skattelettelse er godt indtil december 31, 2010.

Business skattemæssige incitamenter

Hvis du er en virksomhed installeres cork flooring, er det gavnligt at underrette den Green Building Rådet at få kvalificeret til at tjene LEED point. Sammen med den nuværende skat føderale skattefradrag på 30 procent af materialet, der koster op til $1.500, vil LEED punkter klassificere din virksomhed som en LEED bygning. Bare installere cork flooring sandsynligvis ikke optjener du point nok til at få et LEED Building certificering, men det vil tælle mod punkter til dette, som vil give skatteincitamenter at betydeligt lavere skattepligt.

Personlige skattemæssige incitamenter

Ligesom virksomheder kan ansøge om LEED certificering, kan husejere samt gennem LEED hjem certificeringsprocessen. Hvis korkgulve er noget, du installerer, dette kunne kvalificere sig til LEED point. Dette giver en eksisterende eller nye hjem point for at færdiggøre LEED-kvalificeret renoveringer og opdateringer, der er energieffektive og bæredygtig. Boligejere, der får en LEED-certificeret hjem vil være berettiget til særlige skattemæssige incitamenter. For at starte certificeringsprocessen, kontakt Green Building Council.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com