Skifer badeværelse Design Idéer

February 22

Cool blues og rige brune fundet i skifer vil lyse op dit badeværelse og give det et opdateret udseende. Dens bløde konsistens virker godt på badeværelsesgulvet og brusere, og fordi skifer holder på varmen, vil det føles varmt under fødderne. Skifers naturlige look koordinater i både moderne og traditionelle stil badeværelser, hvilket gør det meget alsidigt.

Skifer badeværelse idéer

Traditionelt skifer bruges som gulvbelægning, men hvorfor ikke prøve det som din backsplash bag din vask og forfængelighed? Installere 1 "x 2" fliser af skifer vandret for et slankt design. Tumlede skifer, som har en ujævn og ru overflade ansigt, fungerer godt som en backsplash når du ønsker et mere rustikt design. Glem ikke at bruge en sealer for at forhindre fugt fra siver i.

Brug skifer til at dække den øverste halvdel af din væg i dit badeværelse. Den nederste halvdel, skal du installere en hvide stol jernbane. Slutresultatet af hvid mod grå og blå skifer vil skabe et attraktivt design. De modstridende teksturer og farver i begge materialer vil skabe en elegant stemning til dit badeværelse.

Installere skifer på vægge og loft i dit brusebad. På gulvet, bruge river rock, som vil føles glat på dine fødder. Da det varme vand hits skifer, vil skifer bevare varmen fra bruseren. Brusevægge, Installer skifer i et horisontalt mønster. Til loftet, skal du bruge en diamant mønster ved at dreje de skifer firkanter i en vinkel. Dette vil adskille Brusevægge fra loftet, at skabe udseendet af mere højde. Fra loftet af bruseren, skal du installere et stort brusehoved i børstet metal. Metallet vil blande sig med skifer og skabe en indbydende oase efter en lang dag.

Tips

Før du installerer skifer i dit badeværelse, Sørg for din foundation er vandtæt. For at forhindre snavs fra vask ned i brusebad afløbet, altid sætte den før du begynder dit projekt. For underligt formede hjørner, skal du bruge en flise cutter for præcise udskæringer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com