Skifer bordplade materialer

June 29

Skifer bordplade materialer

Skifer oplever en kraftig stigning i popularitet som flere mennesker opdager sin skønhed og mangfoldighed. Skifer er en naturlig, næsten vandtæt stone. Anvendelsesmuligheder for skifer er talrige, herunder tagsten, brolægning, pejse, trapper, brusere, haver og terrasser. Fordi skifer har overlegen holdbarhed og kræver næsten ingen vedligeholdelse, er skifer counter top materialer velegnet til brug i køkkenet eller badeværelset.

Skifer farver

Skifer kommer i nuancer af grå, sort, mørk lilla, rød, turkis, brun og gul. (Nogle sten værfter give særlige navne til farverne i skifer, de bærer). Designideer til skifer bordplader omfatter skarpt kontrast for skifer farve med kabinet farve. Med andre ord, ville en mørk kirsebær farvet kabinet parre godt med en grøn skifer bordplade, mens lys farvet kabinetter ville kontrast med mørkegrå eller sort skifer. Rød eller mørk lilla skifer bordplader vil bringe en moderne udseende til køkkener og spice op udseendet af et badeværelse.

Hvad skifer er lavet af

Skifer er et metaforisk sten gjort fra sedimentære eller Magmatiske bjergarter (bjergarter dannet af vulkansk aske og ler). Højtryk inden for jordens skaber lag ind som skifer former. Denne proces giver skifer evnen til at være let fjernes fra bulk quarry stone.

Tykkelser

Skifer til bordplader er som regel skåret 1-og-1/4 inches til 1-og-1/2 inches tyk. Kanterne er som regel enkel, med skarphed taget ud over kanten. Med kun tilstedeværelsen af et par klare fugerne vises skifer bordplader problemfri.

Hvor skifer kan findes

Skifer kan købes på sten yards og stenbrud rundt om i landet. Nogle af de mest populære skifer i USA kommer fra Vermont, selvom skifer kan findes så langt væk som Indien og Kina. Mange sten værfter vil skibet skifer, hvilket gør det muligt at shoppe på nettet. Det er ikke ualmindeligt for en sten værftet at levere prøver samt; Når man ser på prøver, Husk på at store plader af skifer, ligesom alle andre naturlige stenarter, vil have mere variation i farve og tekstur når set i større former.

Finpudsede skifer

Når skifer er maskine færdig med fine diamant puder, bliver det finpudsede skifer. Finpudsede skifer har en meget glat overflade, som nogle mennesker sammenligne med smør. Finpudsede skifer er aldrig skinnende, men har en mat udseende. Finpudsede skifer er ideel til bordplader.

Skifer Installation

Når plader af skifer er blevet udvalgt, vil en fabrikator måle og skære skifer til at passe. Et installationsprogram vil installere tavlen i hjemmet. Fabrikator muligvis ikke med det samme selskab som installatøren, fordi mange virksomheder, der sælger bordplader underentreprise ud forskellige dele af jobbet.

Skifer dyder og teksturer

Skifer bruges udendørs til mange ting og er normalt lukket for ekstra beskyttelse. Skifer er udtoning resistente og næsten helt vandtæt. Indendørs, mest skifer er venstre tætnet, selvom mørkere farver kan forseglet for at beskytte mod ting som at drikke glas cirkler, der kan være synlige. Ridser på skifer er let gnides med en dab af olie, og dybe ridser, hvis de forekommer, kan være slebet ud. Skifer til bordplader kan være en forholdsvis flad med svagt krusninger eller stærkt tekstureret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com