Skifer fliser væg Tips

November 26

Alle skifer fliser er den samme, uanset om du lægger det på væggen eller på gulvet, i modsætning til keramiske væg flise, som adskiller sig væsentligt fra keramiske gulv fliser. Mindre skifer fliser er nemmere at placere på væggen. Bland fliserne jævnt og tilfældigt på samme tid. Og placere en frakke eller to flise og injektionsmørtel sealer over flisen før fugning.

Gøre store fliser mindre

Skifer fliser er tilgængelige i mange store størrelser, herunder 12 x 12, 16 x 16 og 18 x 18 inches. Skære disse fliser i fjerdedele vil gøre dem lettere at installere og vil reducere mængden af lim skal vedhæfte flisen til væggen. 12 x 12 fliser vil blive 6 x 6 fliser; 16 x 16 fliser bliver 8 x 8 fliser; og 18 x 18 fliser bliver 9 x 9 fliser. Mængden af vægplads er omfattet af hver stor flise vil forblive den samme og skære store fliser i mindre fliser vil spare dig penge så godt.

Tilfældigt anvende fliser på væggen

En generel tommelfingerregel, når flisebelægning enhver overflade er at vælge fliser ud af flere kasser af fliser at få den bedste blanding af farver. Skifer fliser er et naturligt produkt, og det er muligt at have en enkelt kasse med flise indeholder meget forskellige udseende fliser. Flerfarvede skifer fliser er berømte for deres variation i farve. Ikke desto mindre tilfældigt anvende fliser fra flere kasser af flise, efter de har været skåret mindre vil give dig med de mest tilfældige farveskema og vil undgå at skabe en mærkbar farvemønster.

Seal flise før fugning

Skifer fliser er meget porøse, fordi de er et naturprodukt. Da de er så porøst, flisen kan absorbere farvestoffer i injektionsmørtel når du sprede injektionsmørtel over dem, og farvestoffet vil permanent misfarve skifer. Påfør en eller to lag af en god gennemtrængende injektionsmørtel og fliser sealer at forhindre dette i at ske. Anvend derefter en til to mere frakker over hele flisebelagt overfladen efter injektionsmørtel er blevet installeret og helbredt for 72 timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com