Skifer tag sidst?

July 1

Skifer tag sidst?

Et byggeri budget skal dække så mange elementer som muligt for at sikre, at dine penge er givet godt ud. Dette er især tilfældet for visse kritiske byggematerialer, såsom tagmaterialer. Mens asfalt helvedesild kan koste mindre penge op foran sammenlignet med skifer helvedesild, opvejer langsigtede fordele ved at bruge skifer på dit tag langt startomkostningerne.

Egenskaber af skifer

Skifer er en af de sværeste, længstvarende typer af natursten, der brydes til brug i boliger. Sammen med travertin, har det været brugt i byggeriet i tusinder af år, især som en tagmateriale. Brandsikre, hagl-bevis og yderst modstandsdygtig over for fugt, skifer kan beskytte dit hus for mange, mange år.

Elementerne

Skifer tagdækning er betragtes som en af verdens mest holdbare bygning produkter skyldes, at det aldrig vil rådne, aldrig skimmel, aldrig meldug og kun lækage, hvis der anvendes ukorrekt installationsmetoder.

Holdbarhed

Vægten af the stones hjælper med at holde det hele sammen, men det er holdbarheden af skifer, der gør det værd at bruge penge på, trods det faktum, at det er betydeligt dyrere end de fleste andre tagmaterialer. Plus, mens nogle helvedesild kan rippe eller blæse væk i vinden, skifer er næsten uigennemtrængeligt for elementerne, når er installeret korrekt, og kan modstå alle men den stærkeste af storme.

Levetid garanti

Der er få byggematerialer, der kan tilbyde en levetid garanti. Skifer er en af dem. Mens traditionelle asfalt helvedesild har en levetid på mellem 15 og 30 år afhængigt af deres kvalitet og regionen i landet, de er installeret i skifer helvedesild og tagsten har en levetid garanti. Så længe strukturen under skifer holder op, vil skifer tag holde op så godt. 80 til 100 år, minimum, kan forventes med skifer tag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com