Skilte for Compressor fiasko i GE køleskab

September 2

Skilte for Compressor fiasko i GE køleskab

Køleskab kompressorer komprimerer kølemiddel for at øge sin varme før det frigiver varme til luften udenfor. Uden kompressor udveksle køleskabet ikke varmen effektivt, hvilket forårsager en række problemer i kølesystemet. Kompressor i dit GE køleskab vil vise tegn, når det begynder at svigte.

Regninger

Den mere slid en kompressor erfaringer, eller jo tættere det er at undlade, jo længere den ordning vil savn hen til opstille at køle køleskabet ned til det rette niveau. Denne lange kører tid vil føre til højere el-regninger end normalt, som er en af de første tegn på at noget kan være galt med din kompressor. Husejere bør tjekke omhyggeligt for at sørge for der er ingen andre mulige årsager til højere regninger, før de begynder at kigge på deres store apparater som GE køleskab.

Intermitterende kører

I varme måneder når kompressoren skal køre sværere end normalt at køle køleskabet, kompressoren har tendens til at overophede. Når det overophedes, et fejlsikkert tager over og lukker kompressoren. Kompressoren bør imidlertid stadig cool køleskab, så det starter igen, så snart det kan indtil det overophedes igen. Disse intermitterende starter og stopper i køleskabet tyder på kompressoren ikke tilstrækkeligt udføre sit job i den aktuelle temperatur.

Køling fiasko

Som kompressoren overophedes gentagne gange, det skaber sure stoffer fra kølemidlet og erfaringer slid i almindelighed. Som syren langsomt ødelægger kompressoren og det begynder at bære, vil det stoppe korrekt afkøling i køleskab. Fryseren vil stadig være kold, men det vil ikke effektivt fryse fødevarer placeret inde, og GE køleskab effektivitet i almindelighed vil falde.

Frost

Hvis der er overskydende frost i fryseren eller frost på kompressor hoved, er dette et tegn på at kompressoren ikke behandler kølemiddel korrekt. At have for meget kølemiddel, eller ikke nok, producerer frosten. Dette forårsager kølesystemer at udvikle temperatur kontrol problemer og hæmmer hvor godt kompressoren kan arbejde.

Støj

Forkert og undlade kompressorer har tendens til at gøre en masse støj. Denne støj kan være en summende eller slibning lyd, eller det kan simpelthen være en meget højere kører støj end sædvanligt. Dette er et tegn på, at kompressoren motor eller kompressor mekaniske komponenter er defekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com