Skimmel fungicid for planter

April 20

At kende de væsentlige forskelle mellem forskellige typer af fungicider er en vigtig del af at holde dine planter i live og sunde. Mens svamp spiller en afgørende rolle i mange naturlige økosystemer ved at nedbryde rådnende organisk materiale, skade visse svampe dine planter, medmindre kontrolleres effektivt med svampemiddel. En enkel og generaliseret guide til at plante fungicider er et godt sted at starte når de forsøger at fuldt ud forstå hvad fungicider til brug, og når.

Fungicid klassifikationer

Producenter gruppere fungicider i kategorier, herunder typerne af planter, de behandler, kemiske makeup eller de specifikke svampe, de er normeret til kontrol. Kategorisere fungicider ifølge hvor de anvendes er nyttige. Kontakt fungicider er forebyggende. Sprøjtet dem på planter forhindrer svampeinfektion, før det sker. Systemisk fungicider er er allerede inficerede planter, som systemisk fungicider trænge plantens indre struktur til at udrydde svampeinfektioner.

Kontakt fungicider

Svampeinfektioner ske når mikroskopiske sporer svævende gennem luften lander i et miljø, favorisere svampevækst, ligesom en plante blade. Da kontakt fungicider hængende på overfladen af anlægget, dræber de svamp på kontakt, før de invaderer fabrikken. En ulempe ved kontakt fungicider er, at mange af dem nemt skylles væk af regn, vind eller andre naturlige elementer.

Systemisk fungicider

Afhængigt af den specifikke fungicid er nogle systemiske fungicider helbredende i, at de fjerner farlige svampen fra planten; andre kontrollere spredningen af svampen til andre, nærliggende planter. Selvom systemisk fungicider kan trænge planter til at fjerne svampeinfektioner, er de begrænset af deres tendens til at kun rejse op plante vaskulatur og ikke ned det. Hvis en svampeinfektion er kommet langt nok ind i anatomi af anlægget, vil systemisk fungicider ikke kontrollere den. En fordel ved systemics er dog, at de ignorerer problemet med at blive skyllet væk af naturlige elementer, som de forbliver inde i planten.

Plante fungicid modstand

Den største hurdle at overvinde samtidig brug af insekticider, herbicider eller fungicid er at insekter, planter og svampe udvikle naturlige resistens over for produktet. Begrænsning af fungicid brug så meget som muligt er den bedste måde at undgå problemet med fungicid modstand. Kombinere fungicid brug med en integreret bekæmpelse af skadegørere management tilgang, der kombinerer kemisk kontrol med biologiske, fysiske og forebyggende foranstaltninger mindsker dit behov for at stole på kemiske fungicider.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com