Skimmel & meldug resistente Sheetrock

September 2

Skimmel & meldug resistente Sheetrock

Sheetrock eller drywall, er et byggemateriale, der består normalt af et lag af gips står på begge sider af papiret. Det leveres i 4-mund-ved-8-fods ark og bruges til slut vægge og lofter. En tømrer hænger drywall ved at skrue plader på indvendige rammen af bygningen. Leddene er fyldt med en gips-lignende stof kaldet fælles sammensatte, slebet, primet og malet.

Rensning af muggen Sheetrock

Rensning af muggen drywall er meget vanskelig; ofte rengøring er ikke nok, og drywall skal fjernes og erstattes.

Mad for skimmelsvamp

Skimmel og meldug resistente drywall bruger kemisk behandlet papir, eller gips står med glasfiber i stedet for papir. Overfladen af glasfiber-belagt drywall er uorganiske og derfor give ikke en fødekilde for skimmel.

Udgift

Skimmel og mug resistent drywall er væsentligt dyrere end almindelig gipsvæg.

Ikke mug bevis

Mug resistent er ikke mug bevis. Disse produkter er mug-resistent, ikke mug-bevis.

Flere nødvendige foranstaltninger

Undgå vækst af skimmel i en bygning kræver mere end blot ved hjælp af mug resistent gipsvæg. Det er også nødvendigt at kontrol luftfugtighed og udsættelse for fugt.

Begrænsninger

Producenten af mug resistent drywall kan angive begrænsninger, såsom temperatur og fugtighed hvor produktet skal anvendes, der kunne gøre det uegnet til områder hvor man kunne forvente at bruge det, såsom badeværelser. Læs producentens anvisninger omhyggeligt for at sikre, opfylder at produktet dine behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com