Skimmel & plante oprydning

February 23

Skimmel & plante oprydning

Planter er ikke immun over for den irriterende svamp kendt som mug. Forskellige stammer af mug kan angribe både indendørs og udendørs vegetation. Nogle skimmel stammer er en ren pestilens, mens andre kan være dødelige planter, træer og buske. Anvender den rette behandling så hurtigt som muligt vil hjælpe med at forhindre skader til dine planter.

Skimmelsvamp på indendørs planter

De mange stammer af skimmel flydende i dit hjems air kan tage ophold på din indendørs potteplanter. Før du forsøger at fjerne støber, identificere, om svampen er passive eller aktive. Hvilende mug er lys i farven og har en pulverformige eller støvede tekstur. Aktive mug er bløde med en fuzzy tekstur.

Hvis formen er hvilende, tage stueplante udenfor når dens jord er helt tørt. Tør den hvilende mug fra bladene og damper med flere fugtige papir håndklæder. Sted stueplante tilbage inde og lægge en dæmper på jorden med koldt vand.

Fjerner aktive mug tager en mere seriøs tilgang, så formen eller dens sporer ikke spredes under fjernelsesprocessen. Bære et par gummihandsker og fjerne alle dele af planten, der har aktive skimmelsvamp. Trim off de inficerede områder med et par sakse og sted inde i en plasticpose. SCOOP det øverste lag af jordbunden ud og skille sig af med i posen. Tag planten udenfor på en solrig beliggenhed og behandling med et godkendt fungicid.

Sodede skimmel

Sodede skimmel efterlader en fløjl-lignende rester på blade og grene af buske, træer og planter. Denne rest vil blande sig med mad-cessen af fotosyntese, hæmme væksten af anlægget og skabe en masse problemer. I modsætning til er andre svampe, overskydende fugt ikke årsag til sodede skimmel. Insekter, der producerer honningdug er hvad forårsage sodede formen til at vokse. Honeydew er en klæbrig substans, der visse insekter udskiller på træer og buske. Du kan styre sodede skimmel, skal du kontrollere skadedyr producerer honningdug.

Fyld en haven sprøjte med cool, sæbevand vand og sprøjte mug fra anlægget. Denne blanding vil ikke behandle sodede skimmel eller insekter, men det vil fjerne overfladen formen off plantens blade, damper og grene. Forsigtigt skyl blandingen ud plante med en vandslange. Fyld en ren haven sprøjte med gartneri olie. Gartneri olie er tilgængelig i en bred vifte af mærker og typer, og hver art har sit særlige instruktioner. Nogle olier kræver blanding med vand, mens andre bruges ufortyndet. Læs og følg alle anvisninger og advarsler for din særlige mærke af gartneri olie. Coat de inficerede planter med olien på en rolig, varm dag hvor temperaturerne ikke vil nå over 90 grader F. Anvend en anden behandling 10 dage senere.

Slim skimmel

Mere af en skamplet for byen så farlige, Slim skimmel ligner en uskøn poo-lignende stof og er typisk findes i yards og blomsterbede. Denne flydende organisme trives i fugtige forhold og--hvis ikke behandlet--vil i sidste ende gå væk sin. Selvom Slim skimmel ikke vil skade planterne det vokser på, skal de fleste husejere fjerne det så hurtigt som muligt.

Fjerne slim mug fra jord eller græs af øse det med en skovl og placere den inde i en papirkurv taske. Skyl eventuelle resterende Slim skimmelsvamp off planter med en vandslange. Behandle område med neem olie til at forhindre Slim mug fra at vende tilbage. En anden naturlig måde at forhindre Slim mug er at sprøjte området med en blanding af 1 gallon af køligt vand kombineret med 2 tbsp. af æble cider eddike. Apple cider eddike fungerer som en naturlig herbicid, der vil forhindre mug uden skrappe kemikalier.

Overvejelser

Forebyggelse er den bedste defensive mod svamp. Tager de rigtige skridt til at forhindre skimmelvækst vil reducere risikoen for dine planter er inficeret. Regelmæssigt rengøre blade, pinde og andet snavs fra under dine planter. Denne rådnende sag giver en fødekilde for skimmel. Ikke over vandet dine planter og leverer ordentlig dræning. En væsentlig årsag til svamp vækst er overskydende fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com