Skjule efterbehandling søm i træ møbler

January 22

Efterbehandling søm bruges til at konstruere træmøbler, fordi de er tynde og har små hoveder. Disse egenskaber gør dem næsten usynlige til den tilfældige observatør. Men ved nærmere eftersyn, du muligvis se neglen hoveder i overfladen af træet. Du kan skjule lederne af efterbehandling søm i træ møbler med de rigtige materialer og en moderat mængde af tid og kræfter.

Instruktioner

•Kontroller søm hovedet lidt under overfladen af træ med en efterbehandling negle punch og en hammer. Et søm punch er en runde metal værktøj hvis tip indsnævres til et punkt. Placer spidsen af punch på toppen af søm hovedet på en 90-graders vinkel og trykke det med hammer, indtil det er lige under træets overflade.

•Smear nogle træ fyldstof til depression over neglen hoved med din finger. Blanding af træ fyldstof til området direkte omkring neglen hovedet og sikre, at det er endda med træets overflade. Tillad den træ fyldstof til tørre efter anvisningerne.

•Sand træ fyldstof glat med 200-sandkorn sandpapir. Let sand område med søm hovedet for at gøre det glat uden at fjerne for meget træ fyldstof.

•Rub plet, der matcher nuance af træ over søm hovedet med en blød klud. Ikke over mætte kluden med plet; bare dæmpe det lidt. Gnid pletten over søm hovedet og blande det ind i området omkring den. Tillad pletten tørre efter anvisningerne på kan, før du genoptager normal brug af møblerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com