Skjule køkken belysning

April 27

Skjule køkken belysning

Måske er dit køkken allerede så rodet, tilføje en mere dekorative element kunne skubbe rummet over toppen. Eller dit design følelser kan være sådan, at du ikke ser hellere en ho-hum globe, stativ eller pære midt i din verden af gryder og pander. Konstaterede problem. Men ikke afvise dette alvorlige spørgsmål: Hvis du ikke giver tilstrækkelig belysning, du eller nogen andre cook i huset kunne ender med en nasty klippe eller værre. Hemmeligheden er at skjule lys i et almindeligt syn, ved hjælp af klog taktik til at dække alle belysning baser.

Instruktioner

•Installer lys barer designet til kontur til undersiden af din frysere. Brug dobbelt-mount tape til at sikre de præfabrikerede enheder til kabinet bunde eller skruer, der er lange nok til at tråd i den træ, men ikke så lange, at de rager gennem kabinetter. Tilføje en stribe af træ, der har farvet eller malet til at matche den KABINETOVERFLADE hvis når de lys bjælker er installeret, du kan få øje på nogen af dem.

•Monter interiør lys i køkkenskabe hvis din dør fronter har glas indsatse. Dette vil tillade lys til at spill fra skabene i køkkenet. Brug en boremaskine til at oprette en ledninger kanal fra skabet til kabinettet, hvis du er en gør-det-selv, og derefter montere en serie af små inventar fremstillet til indvendig kabinet belysning på diskret steder i skabene. Sørg for at dine tallerkener, kopper og betjener stykker ikke må hindre lysene.

•Udskift din loftlampe med streng lys svøbt omkring en hængende pot rack. Fjern din loftlampe, og erstatte den stationære stikket med en perlerække af lys. Hænge en gryde rack fra det sted, hvor du havde din loftlampe. Wrap streng lys omkring rack, at løgene bliver en del af designet. For eksempel, kan en streng af dekorative lys med pærer i form af drue klynger eller elementer, der matcher dit køkken farver eller tema oprette et unikt design, der er både charmerende og sjov.

•Udskift en solid pantry dør med en skærm dør, og Skjul lys bag træ dørkarmen ved at fastgøre batteri-drevet lys barer – de slanke design gjort til undercabinet installation – på rammen, ved hjælp af dobbelt-mount tape. Hvis du foretrækker at hårdt wire lys barer, vedhæfte dem til rammen på samme måde, men tack ned ledninger rundt om bagsiden af rammen og fodre det gennem et lille hul fra pantry til strømkilden. Forpligte sig til at holde en pæn pantry, hvis du beslutter dig at tackle dette lys-hiding projekt.

•Hide en grim loft lys under en salatslynge skygge, så længe du ikke kræver en lyse overhead lys kilde til tilberedning af fødevarer, der stammer fra høje. Vælge en metal salatslynge med en rigelig række si huller, så selv når salatslynge er installeret, får du masser af belysning. Måle omkredsen af salatslynge læbe, og derefter spore cirkel på loftet så at pæren er centreret. Brug parenteser til at montere salatslynge til loftet, så at lyset stænk på tværs af flade af dit køkken.

•Fashion opfindsomme dækker for vedhæng lys – især dem, der ligger over primære lyskilder til tilberedning af mad--ligesom øer. En enkelt hul boret ind i bunden af vasket og lak-forseglet blikdåser kan slå tidligere hjemsted for knuste tomater eller ferskner i vedhæng dækker. Matche op dit køkken farver med mærkningen af fødevarer, og du vil ikke kun skjule pærer i et almindeligt syn, men også blive bedt om, hvor du har fundet denne cool vedhæng dækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com