Sko Rack ideer

May 9

Hvis du ejer en masse sko og finde dit soveværelse eller skab er konstant fyldt med dem, overveje at købe eller bygge en sko rack, som let gemmer sko og holder par sammen og fra gulvet. Selvom mange virksomheder sælger billige sko stativer, er det vigtigt at finde den rigtige sko rack til dine behov.

Gulvet sko reoler

Hvis du gerne prøve på en bred vifte af sko hver morgen før picking et par til at bære, kan du overveje at købe et gulv sko rack, der organiserer og holder sko på jordoverfladen. Ejere af disse stativer kan normalt glider fødderne ind i sko mens skoene er på stativerne, hvilket gør dem ideelle til ubeslutsom bæreren. Disse sko stativer er som regel lavet af træ og kan indeholde flere lag for at minimere mængden af plads. Derudover disse gulv stativer kommer i forskellige former, hvilket gør dem ideelle for din sko samling. De er tilgængelige i de fleste varehuse og online, og de fleste er prissat på mindre end $30.

Hængende sko reoler

Hvis du ikke har plads i dit soveværelse til en sko rack, eller du ønsker at holde dit soveværelse gulvet klar, kan du overveje at købe en hængende sko rack. Disse stativer generelt hænge på døre og indeholder en række af lommer til sko. De fleste lommer er stor nok til at indeholde både sko, så par ikke vil være adskilt, selv om nogle hængende sko stativer indeholder mindre lommer for at bevare plads. Disse reoler kommer i mange forskellige størrelser, og mange fælles hængende racks kan rumme mellem otte og 30 par sko. Mange hængende racks også indeholde metal kroge for at bevare sko form og fasthed. Hængende racks er tilgængelige online og i de fleste hjem-varer og stormagasiner, og sælge for $20-$40, alt efter kvalitet og størrelse.

Gøre din egen sko Rack

Hvis du er god med træ, overveje at gøre dine egne gulvet sko rack, som er det væsentlige en række slanted træ niveauer. Hjemmesiden HomeEnvy.com tilbyder detaljerede instruktioner og vejledninger til at bygge din egen sko rack; men du bliver nødt til at købe et stykke Honningkage trim og 8 ft. af halv-tomme kobber rør, og samle en sav, boremaskine, klemme, målebånd og rørskærer. Besøg HomeEnvy.com for at få detaljerede anvisninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com