Skorstenen Liner krav

May 1

Skorstenen Liner krav

Afhængigt af hvordan du bruger din pejs, skal du muligvis installere eller erstatte en skorsten liner. Hvis du har en gammel hjem eller en uforet skorsten, kan du være forpligtet til at line din skorsten for at overholde bygningsreglementer. Når en foring er beskadiget, skal du erstatte den. Det er vigtigt at gennemgå de særlige fabrikant forskrifter for din flue og pejs apparat at Sørg for, at du installerer en passende liner.

Generelle krav

En skorsten liner skal modstå korrosion og sikkert indeholder kulilte, fugt, creosot og røg. Revner eller huller i din eksisterende liner mener du skal reline skorstenen. Den nationale brand beskyttelse Administration forordninger, at foringen skal være under UL--Underwriters laboratorium--notering, fremstillet af metal eller murværk og fri for revner eller huller. Dem, ikke der UL-listede bør overholde UL forordninger, som er normalt angivet af fabrikanten.

Krav til størrelse

Din flue liner skal være stor nok til at lufte ordentligt udstødning fra dit apparat. Den nødvendige størrelse afhænger af komfur, skorsten højde og varmemængde. Som en generel regel, skal liner være mindst 6 inches i diameter. Normalt vil den krævede størrelse matche flue kraven af ovnen. Det er for mange brændeovne, 6 til 8 inches. Gasfyret pejs kræver ofte en diameter på mindst 8 inches. Den bedste måde at bestemme din størrelse er at gennemgå producent krav for appliance.

Materiale

Lerklinker komponere normalt foring system af murværk skorstene. Det kan være svært at reline eller installere en oprindelige liner ud af dette materiale. Eftermonteres liner systemer er ofte sammensat af fleksible rør af aluminium eller rustfrit stål, som er rettet ned gennem skorstenen. Skorstensforinger skal bestå af et materiale, der er klassificeret som tilstrækkelig til at modstå korrosion forårsaget af apparatet. Dette varierer afhængigt af anvendelserne af din apparat. Træ og pellet ovne kræver 304 rustfri legering, mens gas og olie apparater kræver 316Ti, en legering, der bedre modstår korrosion.

Situationer der kræver Liner Installation

Hvis flue er overdimensioneret, uforede eller har en brudt liner, så er du forpligtet til at eftermontere en liner. En undtagelse ville være, hvis du bor i en gammel hjem med en uforet skorsten. De oprindelige bygningsreglementer vil generelt gælder så længe du bruger skorstenen til dets oprindelige formål. Men hvis du ændrer dets tilsigtede brug, så du bliver nødt til at installere en skorsten liner. For eksempel, hvis du installerer en brændeovn indsætte i din pejs, kan fabrikanten kræver, at du installerer en godkendt liner. En gas apparat vil også kræve angivne liners. Altid Overhold kravene til din bestemt apparat i producent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com