Skorstenen Liner materialer

November 9

Mens mange moderne huse er udstyret med centrale luft og varme, kan huse bygget i tidligere årtier stadig anvende varme varme fra brændeovne og pejse. Disse huse har generelt en murværk pejs. Hvis dit hus har en skorsten, skal du kontrollere indvendigt af skorstenen mindst hvert år. En ting, bør du bemærke er, hvilken slags liner din skorsten har. Det kan være lavet af en række forskellige materialer.

Clay Liners

En fælles type liner er ler flise liner. Denne type er traditionelle og måske den mest almindelige type. Clay liners er uigennemtrængelig for varme og kan bruges til at brænde nogen form for brændstof eller fast materiale. De kan vare op til flere årtier uden at behøve at blive erstattet. Mens clay liners ikke er blandt de mest effektive materialer til kvadratiske eller rektangulære skorstene, de er blandt de billigste og vil arbejde på de fleste gennemsnitsstørrelsen skorstene. De er svære at passe til en eksisterende skorsten men nemt kan installeres, når en skorsten er først bygget.

Støbt-in-Place Liners

Hvis ler ikke er praktisk for din skorsten, er støbt-in-place liners også praktisk og ofte brugte. Disse liner er lavet af støbt cement og kan også bruges med næsten ethvert niveau af varme eller produkt, der vil blive brændt i din skorsten. Disse liners brænde renere til at reducere ophobning af sod og brandfarlige harpiks i din skorsten. De kan også kan vare i flere årtier og installeres og rekonstrueret, i modsætning til clay liners. Typen af skorsten foring du vil kræve, afhænger i vid udstrækning på din nuværende situation og dit budget, men et støbt-in-place liner er et mere overskueligt og mere dyrt alternativ til clay liners.

Metal Liners

Metal liners er langt den dyreste af mulighederne, liner, men de er en favorit for mange professionelle og bygherrer. Disse kan koste så meget som $100 per kvadratfod og kan totalt mange tusinder af dollars. De gør det, men har rustfri komponenter, som du kan købe som enten stiv eller fleksibel liners og er blandt de letteste at rydde. Metal liners, dog bør isoleres indefra at minimere overførslen af varme til andre dele af dit hus, når varmen ikke er ønsket.

Grunde til at installere en ny Liner

Skorstensforinger kan ikke er bygget korrekt i første omgang, hvilket er den vigtigste grund til at installere en ny liner. Fordi bygning og varme er ændret dramatisk siden begyndelsen af 1900-tallet, kan mange nuværende liners være forældede eller ineffektive. Hvis din skorsten liner ikke er blevet renset eller kontrolleres i flere år, du har brug at vide, at dette kan have på dit hus, din pejs og din sundhed samt linerne, selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com