Skorstenen røgen siver ind i hus

October 27

Skorstenen røgen siver ind i hus

Selvom en lille smule af skorsten røg fra det træ brand er ikke noget at være foruroliget, kan det skade dig selv og andre i dit hjem Hvis sive bliver en lind strøm. Mens træ pejs tilbyder varme, skønhed og charme, er det vigtigt at sørge for, at det er udluftning ordentligt, således at du kan nyde alle fordelene ved enheden uden indånder skadelige dampe.

Tilstoppet skorsten hætten, skærmen eller Liner

En af de første steder at se, om din skorsten er sikkerhedskopiering af røg er den fælles landbrugspolitik, skærmen eller liner, der er placeret på toppen af skorstenen hvor det artikler om fra taget. En fælles landbrugspolitik typisk holder vragrester fra blæser, men der er også nogle gange skærme eller liners også bygget. Hvis disse er blokeret af flyvende vragdele, såsom grene eller blade, har røgen fra din pejs ingen steder at gå. Holde fælles landbrugspolitik fri for snavs, så røgen flyder frit.

Blokerede skorsten

Hvis en skorsten ikke har et loft på det, eller foring eller skærmen har blæst ud eller anden måde er ikke-eksisterende, er chancerne du har noget fast ned i røret. Røg sikkerhedskopiering kan også opstå, fordi en skorsten ikke er regelmæssigt rengøres. Et tykt lag af creosot og sod kan holde røgen stiger. Regelmæssig rengøring mindst én gang om året med en skorsten børste og fjernelse af sod kemikalier klassificeret for din type af skorsten anbefales at holde sod niveauer ned. Creosot fjernelse eliminerer også chancen for at en skorsten brand.

Bordemfang

Undertiden lider skorstene af en downdraft, også kendt som en kold udkast. Dette er når pejsen ikke har været brugt i et stykke tid og den kolde luft fra uden for hjemmet blæser i skorstenen og holde varm luft stiger. Denne betingelse er som regel midlertidige og rydder selv, når en brand er startet og første varme blast tvinger den kolde luft ud. Et trick for at tvinge en skorsten til at klare den kolde luft ud er at sætte ild til et band af sammenrullede aviser og holde det op i skorstenen for et øjeblik mens det brænder, så lys dit brand. Den første anfald af flamme vil skyde op i skorstenen og rydde ud i kold luft, at gøre plads til røgen fra din træ brand.

Overvejelser

Kontrollere spjæld til at sikre, at det er fri for snavs og sod, og at det er åbne tilstrækkeligt når du starter dit brand, så det giver røgen til at stige op gennem skorstenen. Placering af brand risten er også vigtigt, så din brændeovn er at få nok luft fra uden for komfuret til at brænde ren og ikke ulme. Holde det centreret og mod bagsiden. Bruge tørt logfiler, som våde logs røg mere end tørre træ. Hold Vinduer lukket under den komfur handling at forhindre udkast, at trække luft ud af ovnen i stedet for at lade det passere op i skorstenen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com