Skrald bortskaffelse lugt fjernelse

July 25

Dit køkken skal være fyldt med aromaer af madlavning. En dårlig lugt drivende op ud af din renovationsafgifter kan ødelægge atmosfæren i dit køkken. Korrekt vedligeholdelse af din renovationsafgifter kan forhindre en dårlig lugt. Hvis en udvikler, rense problemområder af garbage bortskaffelse ved hjælp af fælles elementer findes i de fleste køkkener til at fjerne lugten.

Lugte

Den primære lugt problem vil du opleve med din renovationsafgifter er lugten af mad. Lugt af hvad du mest for nylig kastet ind i afløbet kan blive hængende. Hvis du madlavning med fisk og skaldyr eller skarp urter, kan at lugt være stødende efter et stykke tid. Du kan også mærke en bakteriel eller rådne lugt. Dette sker når mad inde i din renovationsafgifter begynder at ødelægge og bakterier vokser og breder sig på det.

Kilder

Kilden til lugten i din renovationsafgifter kunne være mad sidder i bunden af det salg, der ikke har skyllet ned i kloakken. Som det dvæler og ødelægger, sender det en dårlig lugt gennem afløbet og ind i dit køkken. Nogle gange mad stænk op på undersiden af splash guard, der holder mad fra flyvende op ud af til rådighed, når du kører det. Som mad ophobes på bagsiden af splash guard, det begynder at ødelægge og til sidst lugten bliver så stærk, vil du opdage det.

Fjernelse

For at slippe af med skrald bortskaffelse lugt forårsaget af mad fanget ved salg, sig selv, skære en citron i kvarte og samle en dobbelt håndfuld isterninger. Læg ingredienserne i til rådighed og køre det uden vand i ca. 15 sekunder. Lad isen og citron blandingen sidde i 30 minutter, og derefter køre til rådighed med vand for at fjerne det hele væk. Citron vil neutralisere lugt og isen vil fjerne madrester. For at rengøre splash guard, konsultere din instruktionsbog til skrald bortskaffelse. De fleste kan fjernes ved at rykke dem op og ud af vasken. Krat det Rengør med sæbevand, at fjerne alle resterende madrester.

Overvejelser

Køre masser af vand, når du bruger enheden til at reducere risikoen for lugte i dit renovationsafgifter udvikler. Køre vandet, mens enheden fungerer, og derefter fortsætte med at køre det i 20 sekunder mere. Dette vil skylle alle fødevarer partikler ned i afløbet og forhindre dem i at opbygge inde til rådighed. Når rengøring splash guard, skal du afbryde renovationsafgifter fra strømkilden. Dette eliminerer risikoen for skade, mens du trækker splash guard og erstatte det efter det er ren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com