Skridt til at arbejde med oliemaling

May 16

Skridt til at arbejde med oliemaling

Olie maleri perfektioneret som vi kender det i dag stammer fra en teknik til at skabe panel malerier, i 1400-tallet af kunstner Jan van Eyck. Disse nyskabelser i oliemaleri tilladt malere til at skabe billeder med større dybde og farveintensiteten end tidligere tilgængelig til dem. Den traditionelle oliemaleri indebærer etablering af et billede på lærred ved hjælp af lag og lag af maling og glasur for at opnå det færdige, lysende maleri.

At vælge maling: Kend din olier og pigmenter

Maling er lavet fra blanding olier og pigmenter. Pigment giver farven og olien er hvad tillader pigment at knytte sig til lærredet. Når du vælger pigmenter overveje følgende egenskaber: hue, blande egenskaber, tørring tid, maling styrke, varighed og gennemsigtighed. Der er tre hovedtyper af olier, der kan bruges, når du opretter oliemaleri. Flygtige olier binde pigment på overfladen du maler; æteriske olier fungere som fortynder; og balsamer, harpiks og lakker anvendes til at beskytte dine farver og gøre pigmenter blankere ved at ændre deres reflekterende egenskaber.

Lagdeling

Lagdeling teknik er stadig den mest effektive måde at nærme en oliemaleri, når du forsøger at skabe værker af fotorealistisk kvalitet eller arbejder med indviklede detaljer. Begynder ved at tegne motivet på lærred eller træ panel. Male et tyndt lag af kropsfarve, normalt en beige, på lærredet. Efter lærredet tørrer, lå i et andet lag af kropsfarve over først for at oprette konturer af det emne, du opretter. Fortsætte med at tilføje lag af underpainting i forskellige farver, der udgør de grundlæggende nuancer af dit billede. Derefter begynde at anvende lag af tynde glasurer at tilføje detaljer til billedet. Endelig, anvende din tykkere glasurer til slut maling og justere dine billeder som nødvendige undervejs. Mulighed for tørretid mellem trin.

Direkte maleri

En anden teknik til oliemaleri er direkte maleri, som tillader dig at male billedet direkte på lærredet, uden behov for lagdeling eller glasurer. Alle maling manipulation kan gøres i den våde maling, og det er ikke nødvendigt at tillade lag tørre inden du tilføjer forskellige farver. Igen, arbejder ud fra en skitseret billedet og derefter anvende maling i bred fejer af farve. Omarbejde farver med hvid, hvis det er nødvendigt. Male områder med underfundighed, efter de grundlæggende farver er lagt. Brug en fin pensel for at tilføje detaljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com