Skridt til at begynde at opbygge et hjem

September 3

Skridt til at begynde at opbygge et hjem

Jord

Det første skridt er at finde et egnet stykke jord. Overveje disse faktorer, når man sammenligner websteder:Sollys: Du vil godt sydlige eksponering samt nogle eksponering for øst og vest.Vand: Ved vandkilde, kvalitet og kvantitet.Elektricitet og telefon: overveje afstanden forsyningsselskaberne skal dække for at give dig service.Vind: Spørg naboerne eller ringe til den lokale lufthavn for at lære typiske Vindretning i vinter og sommer.Adgang: Du skal bruge en juridisk forkørselsret på din ejendom og fremkommelig veje året rundt.Zoneinddeling: Lære, hvor det er tilladt at bygge, minimum tilbageslag og mange størrelser, og hvilke tilladelser er påkrævet.Dræning: Kigge efter tegn på oversvømmelser eller erosion, og kontrollere, hvis jorden afløb godt nok for en Septisk system.Størrelse: Beslutte, hvor meget brugbar jord du har brug for.Når du tror, du har fundet det rigtige sted, bringe en person, der kender til jord og bygning til et kontrolbesøg på anlægget.

Bebyggelsesplan

Site plan hjælper dig finde og orientere dit hus, godt eller vandlinjen, Septisk system og leach feltet, elledninger, veje og udhuse. Ansætte en landmåler eller bruge et kompas, transit og målebånd til at foretage en nøjagtig kort over din ejendom, og tage lidt tid at beslutte, hvordan alt lagt ud.

Foreløbigt Design

Starter med at tegne nogle uslebne grundplaner så du kan gruppere forskellige områder af huset. Overveje faktorer som sollys--afgøre, fra hvilket rum du ønsker at se solopgang og solnedgang. Tænk på privatlivets fred og tilgang--måske du foretrækker soveværelser fra gaden eller naboer, eller et køkken, der har udsigt over forsiden gå så du kan se nogen kommer. Antallet af historier--beslutte, hvad ser bedst ud på dit parti og hvad der er bedst for din livsstil. To-etagers huse er billigere, hurtigere at bygge og lettere at varme, men en-etagers huse er nemmere at opbygge og vedligeholde samt mere tilgængelige. Glem ikke trafikmønstre--for eksempel, du ikke ønsker at sætte stille soveværelser mellem køkken og stue. Endelig skal du vælge de materialer du ønsker at bygge hus med.

Endelige Design

Uanset om du ansætter en arkitekt eller bruger en bestand bebyggelsesplan, kan du stadig gøre en tegning til at skalere der viser plantegning og hus stigninger fra hver retning. Trække vinduer, døre, inventar og møbler på planen om at få en idé om hvordan det hele virker sammen. Tegn døre og vinduer på opstalter at se, hvordan huset ser udefra. Justere dine planer som nødvendigt, indtil du er tilfreds.

Kontrakter

Når du har en klar idé om, hvad du ønsker dit hus at være, starte på udkig efter en bygherre eller bygge entreprenør. Anmode om referencer og tale med disse klienter om deres erfaringer. Vælg bygherrer med hvem du deler samme smag, så du kan stole på dem for at træffe de rigtige beslutninger, hvis du ikke er på stedet, og fra denne gruppe pluk one du føler, du kan stole på mest.

Materialer

Efter du har færdig planen og hyret builder, lave en liste over de nødvendige byggematerialer og hvor meget de vil koste. Overveje materiale og udstyr lejeomkostninger til at bygge foundation, gulve, vægge og søjler, tag, trapper, vinduer og døre, pejs og skorsten, mekaniske systemer og interiør finish.

Finansiering

Vise banken alle planerne for Parlamentet og de anslåede omkostninger og materialer. Det vil også gerne vide hvad du og din partner gør for et levende og hvor meget du tjener. Endelig vil banken kræver en jord undersøgelse og titlen søgning for at sikre, at du virkelig ejer ejendommen. Før du går til banken, find selv ud af såvel som for banken hvor meget du vil betale i ejendom og skole skatter når huset er blevet bygget.

Tilladelser

Få tilladelse til at bygge fra bygningen og sundhed afdelinger i din by. Du kan også brug for planlægning Institut tilladelse for zoneinddeling og dræning krav.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com