Skridt til at gøre et hjem interiør kunstig blomst buket

March 11

Skridt til at gøre et hjem interiør kunstig blomst buket

Blomster er ideelle tilbehør til at tilføje farve og tekstur til dit hjem decor, men live viser kan være dyrt og kan ikke vare længe nok til at retfærdiggøre bekostning. Kunstige blomster giver en omkostningseffektiv alternativ og kommer i mange realistiske sorter at betyde, at du ikke behøver at ofre på udseende. At skabe din egen kunstigt blomster buket giver dig mulighed for at custom dens udseende så du ender med det ideelle look til dit hjem.

Opsætning af beholderen

I modsætning til live blomsterarrangementer kræver en kunstig blomst display ikke vand. Som et resultat, er du ikke begrænset til traditionelle vaser, når du vælger en container til dit arrangement. Du kan bruge en kurv eller trækasse i stedet for en vase til et individuelt look. Når du har valgt en container, skal du bruge blomster lim til at sikre et stykke af brune blomster skum inde i containeren. Skummet er tilgængelige i ringe, puder, mursten og cylindre, men det er nemt at skære i nogen form til at passe din container. Hvis du planlægger at oprette en ordning med plads mellem blomster og blade, bruge mos til at dække eventuelle skum, der kan være udsat.

Forberede blomster

Du kan finde kunstige blomster, der ligner stort set alle levende blomst. Vælg et udvalg af blomstrer i forskellige typer og farver, der passer til din indretning. Klar dem til arrangementet ved at sprede stilke og forme kronbladene at give dem et naturligt look. Du bør også form blade langs stilke til at opretholde en realistisk, fuld look.

Sted uden for blomster

For at give dit arrangement et afbalanceret kig, skal de kunstige blomster være mindst dobbelt så langt som din vase eller container. Dog bør du variere længden af dine blomster til at give en mere interessant udseende for visning. Begynde ved at placere de kortere blomster langs yderkanten af den beholder, skubbe dem ind i den blomsteragtige skum til at sikre dem. Bruge bredden af beholderen til at bestemme hvor lang til fan blomsterne.

Tilføj de vigtigste blomster

De kunstige blomster, som du ønsker at fremvise i dit arrangement bør placeres i centrum. Typisk, disse er de højeste eller største blomster i displayet. Indsætte dem i floral skum, sikrer, at mindst 1-2 inches af stænglerne er presset ind i skummet. Justere blomsterne som nødvendigt for at skabe et attraktivt, fuld look.

Komplet finpudse

Bruge flere fyldstof blomster, som baby's breath eller Fingerbøl, til at udfylde eventuelle huller mellem de største blomster og dem, der omgiver den ydre kant af beholderen. Skridt tilbage fra arrangement med jævne mellemrum at afgøre, om det har den rigtige form og ser ordentligt afbalanceret. Afhængigt af typen af blomster, som du har valgt til arrangementet, kan du også vælge at tilføje interessant tilbehør, såsom kunstige frugter eller blade, tilføjet som giver jeres arrangement dimension, tekstur og visuel interesse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com