Skum børste vs børste

December 25

Skum børste vs børste

Om projektet maling er en stor mur eller en lille håndværk projekt, vil du rette penslen til at anvende din farve. Pensler, der passer ind i en maling kan fås med enten en skum eller en børste applikator. Det færdige udseende af dit projekt vil variere afhængigt af penslen bruges, så hold den ønskede finish i tankerne når de beslutter, hvilken type af børste til at vælge.

Typer

Stritter pensler har mange separate børster, der er bundet sammen. Børster er lavet af naturlige eller syntetiske fibre. Naturlige børster, lavet af hog stritter, er ikke så almindeligt som syntetiske børster lavet af nylon eller polyester fibre. Skum pensler er lavet af en skum, svamp-lignende materiale. Håndtag for begge typer af pensler er som regel lavet af træ, men pensler med plastik håndtag er også tilgængelige.

Omkostninger

En børste er dyrere end en skum børste. Stritter pensler, især høj kvalitet dem kan, renses og bruges igen og igen. Ifølge Paint Pro, nylon børster er holdbare og rense nemt men bliver mindre effektive, hvis de anvendes over en længere tid periode eller i varmt vejr. Skum pensler kan vaskes og bruges igen, men over tid de bryder og skal udskiftes. Hvis du ikke nyde rengøring pensler, er skum børste en smid-væk mulighed for billig.

Bruger

Hvis du bruger en børste, vil det endelige projekt vise malerstrøg. Af denne grund anbefales ved hjælp af en børste med latex maling over drywall ikke, medmindre du har en grund til at ønske penselstrøg at Vis. Når du vælger din pensel til træ farvning, Vælg brush afhængigt af om du vil det færdige projekt til at vise penselstrøg. En børste vil vise streger og tilføje en smule af tekstur til et træ projekt. En skum børste vil ikke vise streger, så udseendet og fornemmelsen af projektet bliver glattere. Pensler også ændre udseendet af et afgangsprojekt efter hvor meget maling, de udleder. En kvalitet børste børste holder mere maling og frigiver det jævnt. Skum børste holder mindre maling, så du kan ikke bruge flere beskyttelseslag til at opnå dækning.

Maling Type

Typen af maling du vælger vil påvirke dit valg af en pensel. For bedste dækning med en latex eller vandbaseret maling, Vælg en syntetisk børste lavet af nylon eller polyester eller bruge en skum børste. Når du bruger oliebaseret maling eller farvning formål, Vælg en naturlig børste, en polyester børste eller en skum børste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com