Skum isolering vs polystyren Pipe isolering

December 13

Foamglas er en producent af glas isoleringsprodukter, herunder pipe isolering. Som et alternativ til all-isolering, kan du overveje polystyren pipe isolering, som består af en skum materiale. Hvis du har brug for pipe isolering for et hjem forbedring eller byggeprojekt, der er en vifte af muligheder, men ikke alle isoleringsprodukter vil give det samme resultat.

Foamglas Pipe isolering

Foamglas giver en unik form for isolering, fordi det består udelukkende af glas. Mens isolering producenter ofte investerer deres penge og ressourcer i mere almindelige isoleringsmaterialer som glasfiber og cellulose, vier Foamglas sine ressourcer til all-glass alternativ. Foamglas isolering er ikke-porøs. Det består af tætpakkede knust glas og carbon materiale. Som et resultat, det vil ikke holde fugt og det kan tåle enorme kraft.

Polystyren isolering

Polystyren er fremstillet af råolie til at skabe en varig, ikke-porøs plastik. Hvis du aldrig har brugt polystyren isolering, har du sandsynligvis brugt polystyren kopper eller plader, som har et sprødt, skum-lignende konsistens. Ligesom Foamglas er polystyren fugt resistent, som er en yderst gavnligt kvalitet i et isoleringsmateriale. Selvom nogle miljøhensyn er steget om polystyren produkter på grund af tilstedeværelsen af forurenende stoffer, kendt som chlorfluorcarboner (CFC), indeholder polystyren isolering ingen CFC.

Sammenligninger

Da polystyren og Foamglas pipe isolering både har ikke-porøs konstruktion, de kan begge effektivt forhindrer mug og meldug ud over at forhindre lækager og vandskade fra rør. Begge isoleringsmaterialer giver lav varmeledningsevne, hvilket betyder at de kan holde et hjem, køligt om sommeren og varme om vinteren. Foamglas og polystyren isoleringsprodukter er let, ikke-korroderende og garanterede for års beskyttelse. Disse isoleringsmaterialer er at foretrække frem for cellulose og glasfiber, fordi cellulose er meget porøse og Glasfiber er stærkt allergifremkaldende og måske endda kræftfremkaldende.

Kontraster

Polystyren kan tilbyde en økonomisk løsning, men den miljøbevidste måske foretrække Foamglas, som indeholder op til 66 procent genanvendt materiale. Forbrugerne bør også bemærke, at isolering er helt brandhæmmende, mens polystyren materiale er brandfarligt. Og selvom begge produkter giver stærke vandtæthed, Foamglas reklamerer som den eneste udbyder af helt vandtæt isolering, som Foamglas isolering modstår alle former for fugt, herunder dampe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com