Skurvogne i Arkansas

July 4

Skurvogne i Arkansas

Bærbare bygninger er blevet ret almindeligt på grund af deres bekvemmelighed og der er en række på markedet i dag såsom garager, Legehuse, pavilloner, stalde og hytter. Disse præ-bygget strukturer er sælges normalt ved en leverandør og leveret til egenskaben købere og jævnet med jorden på træ eller beton blokke. Arkansas er hjemsted for flere virksomheder med disse typer af bygninger.

Handlende felt

Handlende felt er en leverandør og forhandler af Derksen Portable bygninger og tilbyder produkter som hytter, legehus hytter og lofted laden hytter samt staldene, haveskure, sommerhus skure og nytte skure. Hytterne er leveret og skal anbringes på en plan overflade. Udjævning med behandlede træklodser eller betonblokke er også en tilgængelig tjeneste. Alle bygninger er lavet med behandlede lænden og ingen vedligeholdelse er påkrævet, selvom det anbefales bygningen farves indenfor det første år efter købet.

Handlende felt

1001 Trimble Ave

Berryville, AR 72616

870-423-1414

derksenbuildings.com

Bald Eagle staldene

Bald Eagle staldene i Cave City, Arkansas bærer et stort udbud af bærbare bygninger, herunder hytter og laden hytter. Andre bærbare bygninger inkluderer Legehuse, staldene, pavilloner og garager. Hytter varierer i størrelser fra 8 x 14-14 x 36, kommer i en bred vifte af farver og har behandlet dækket porches, et vindue og en isoleret dør. Bald Eagle staldene sørger for levering af tjenesteydelser og også sikre, at hytterne er blokeret op korrekt.

Bald Eagle staldene

Hwy 167

Cave City, AR 72521

870-283-7000

baldeaglebarns.com

Klassiske bygninger

Klassiske bygninger i Arkansas serverer en bred vifte af bærbare bygninger såsom en hytter, Legehuse, lofted staldene, hest boder og skure. Alle bygninger er pres behandlet og malet. Levering er også fastsat og kabine størrelser spænder fra 10 x 16 til 14 x 32. Brugerdefinerede størrelser er også tilgængelige. Hytterne har en isoleret dør og to vinduer, og lofted hytter har desuden en overdækket veranda med en jernbane. Disse hytter kan være wired for elektricitet og er fantastisk til et gæstehus eller en lagerbygning.

Klassiske bygninger

2420 Bragg St

Little Rock, AR 72206

501-372-9900

classicbuildingsales.com


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com