Skyer effekter på lysintensitet

April 17

Skyer effekter på lysintensitet

Sollys kan normalt ses gennem højere niveau skyer, der er i det øverste niveau i troposfæren. Men mængden af lys der kan komme igennem afhænger af hvor tyk og tætte højere niveau skyerne er. Disse skyer varierer i tykkelse og form og vises strålende hvide på grund af iskrystaller, som dannes, når du får der høj. Der er tre typer af højere niveau skyer: cirrocumulus, cirrostratus og cirrus.

Cloud tykkelse

Cirrostratus skyer er mere udbredt end cirrusskyer, men de deler funktioner. En cirrostratus Sky mangler kontrast og er meget hvidt, som en cirrus Sky. Sollys kan trænge ind i både cirrostratus og cirrus skyer hvis skyen er ikke alt for tyk.

Når man ser på cirrostratus og cirrus skyer, kan du normalt Se sollys gennem disse skyer, som er dannet af tynde lag, men intensiteten af solen er afhængig af hvor tyk skyerne er. Når disse skyer er på deres tykkeste, kan nogle lys stadig ses.

Lavere niveau skyer

Der er tre typer af lavere niveau skyer: stratocumulus, cumulus og stratus. Disse skyer er i de lavere lag af atmosfæren. Fordi de ligger lavere, reflekterer de mindre lys. Når en sky afspejler lys ligner det, at det har mere kontrast og er lysere end en sky, der ikke afspejler direkte sollys.

Kanten af Cloud effekt

Ironisk nok, nogle skydække kan faktisk styrke UV-lys. Når det viser sig omtales det som "kanten af cloud effekt." Dette kan ske der skal være en tætte flok cumulus skyer. Når disse skyer rejser gennem solens stråler, de reflekterer lyset og også øge intensiteten af lys, bemærker Solarhomenews.com.

Stigning i Solar intensitet

Skyerne er er mindre tæt på kanterne, men dette, hvor de fleste af fugt er afholdt, hvilket er hvad afspejler og øger mængden af sollys. Mængden af lysstråler er steget et øjeblik som cumulus skyer pass over. Teknisk, "kanten af cloud" er stigningen i solar intensitet, der er resultatet af reflekteret indstråling fra nærliggende skyer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com