Skygge træer med lavvandede rødder

November 3

Skygge træer med lavvandede rødder

Hvis du vælger at line din indkørsel med skygge træer, kan du føje en umiskendelig skønhed til din samlede hjem landskab. Men du skal sørge for, at disse skygge træer, og rødderne lavvandede er beliggende langt nok tilbage fra den asfalterede drev ikke at give dig problemer senere, hvis deres rødder beslutter at overflade.

Typer

Bøg og birk træer er skygge træer med lavvandede rødder. Så er cottonwood, hackberry og Norge ahorn træer. Andre træer, der giver skygge til boligejerne og har også lavvandet rødder omfatter sølv ahorn, sukker ahorn og Gran træer.

Funktion

Funktioner af en skygge træet er talrige. De er beregnet først og fremmest at give skygge i de varme sommermåneder til boligejere, park besøgende og nogen trekking gennem en længere strækning af jord under varmen i middagssolen. De bruges også til at reducere bekostning af køling hjem og virksomheder i sommermånederne. Men de tjener også til at øge ejendomsværdien af dit hjem eller forretning, da skygge træer kan gøre din landskab ser mere smuk. Og endelig, de giver et hvile- og redebygning sted for fugle, samt nogle dyr.

Tidsramme

Mange skygge træer med lavvandede rødder leve ikke så længe som andre træer. Sølv ahorn træ, for eksempel bor mellem 25-40 år. Og papir birch tree bor mindre end: kun 25 år, ifølge University of Tennessee. En undtagelse herfra, dog er træet cottonwood, som kan leve at være 100.

Betydning

En af mest vedrørende spørgsmål for dem, der vælger at plante en skygge træ med lavvandede rødder, dog er den effekt det kan have på fortove, indkørsler, og veje i nærheden. Hvis de er plantet for tæt til enten menneskeskabte walking eller drive områder, kan de i sidste ende medføre revner i hver eller hæve dem op, der uundgåeligt kræver deres fjernelse, hvis de gør. Oprakte rødder kan også interferere med slåning, men nogle skygge træer også hindre græssets vækst, som kan være et problem.

Overvejelser

Hvis du er flyttet ind i et nybygget hjem, der ikke har meget af et landskab hidtil, kan hurtigt voksende skygge træer hjælpe dig med at afhjælpe dette problem. Og nogle skygge træer tilbyde selv farverige blomstrer til at gå med den skyggefulde dækker de tilbyder.

Potentielle

University of Tennessee anbefaler, at du undersøger hvilke skygge træ kan være bedst for din særlige geografiske område, samt kvarteret. Dette er fordi nogle skygge træer skal have jorde, der er meget fugtig (papir birch), ikke være plantet i nærheden utility linjer eller fortovet (hackberry) eller er ikke varme tolerant i visse steder (som spidsløn og West Tennessee).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com