Skygge vinstokke til Texas

April 11

De fleste af Texas har et subtropisk klima, der gør det let at dyrke en bred vifte af planter, herunder en række af vinstokke. Vinstokke er semi-woody eller træagtige planter med en afsluttende eller klatring vækst vane. De er populære lodret designelementer i et landskab og bruges til forskellige formål herunder dækker grimme mure og hegn og voksende over dæk og terrasser. Varme i Texas gør skygge en velkommen råvare i landskaber og haver. Vinstokke tilpasset til lav lys områder er mest egnet til dyrkning i de skyggefulde områder af texaner landskaber.

Carolina jasmin

Texas A & M University udvidelse hjemmeside lister Carolina jasmine som en fremragende vin til dyrkning i Texas. Carolina Jasmin (Gelsemium sempervirens) er en stedsegrøn vin tilpasses vokser i delvis skygge. Vin vokser på en moderat til hurtig sats, at nå en moden længde på 10-20 fødder. Carolina jasmin har en slyngende vækst vane og er hårdfør i USDA zoner 7 til 9 (vinter nedture 0F til 20F), blomstrende med duftende gule blomster i løbet af foråret. Vin er en indfødt i de Forenede Stater og er godt tolerant over for tørke og vind. Alle dele af Carolina jasmin kan giftige.

Trompet vin

Trompet vin er opført blandt de bedste vinstokke for sol eller skygge for Texas af Texas A & M University forlængelse. Hardy i USDA zoner 4 til 9 (vinter nedture - 30F til 20F), trompet, vin (Campsis radicans) er hurtigt voksende og løvfældende, at opnå en fuld længde på 20-40 fødder. Også benævnt trompet creeper, vinstokke klatrer med luftrødder og blomstrer med orange blomster fra juli og godt ind i den første frost. Anlægget i områder i solen eller skyggen og en række forskellige jordtyper. Trompet vin er lav vedligeholdelse og vokser godt, selv i dårlig jord. Vin breder sig ved underjordiske udløbere.

Silverlace vin

Silverlace vin er blandt veltilpassede skygge vinstokke til Texas, som citeret af Texas A & M University forlængelse. Silverlace vin (Polygonum aubertii), også kaldet fleece vin, er semi-stedsegrønne til løvfældende i naturen og er hårdfør i USDA zoner 4-8 (-30F til 15F). Godt tolerante over for tørke, almindeligt, hurtigtvoksende vin antager en moden længde på 20 til 30 fod, klatring med slyngende, ruhåret stilke. Silverlace vin producerer 6-tommer sprays af hvide, duftende blomster fra sommer til at falde og er tolerant over for urban understreger og kystnære vækstbetingelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com