Skystream mølleinstallationen

July 15

Skystream vind tårne er konstrueret til beboelsesformål. Installation kræver at sikre korrekt placering, passende elektriske forbindelser og en fast forbindelse til tårnet. Møllen kan installeres af en professionel eller af en boligejer.

Tilladelser

Før du køber en Skystream vindmølle, sørge for, at de lokale zoneinddeling love tillader opførelse af en vind struktur. Amt og by kommuner kan have specifikke regler for vinden strukturer.

At vælge en placering

Skystream møllen vil opnå optimal ydeevne i et sted, hvor vindhastigheden er mindst 10 MPH. En generel tommelfingerregel er at sikre, at møllen er installeret mindst 20 fod over eventuelle blokeringer for mindst en 250-fods radius. Når en placering er valgt, overveje hvilken størrelse af tårnet vil være nødvendigt at følge denne regel.

Elektriske forbindelser

Skystream serien af vindmøller er konstrueret med indbygget AC invertere, hvilket betyder, at det kan oprette forbindelse direkte til beboelse kraftsystemer. For at tilslutte tårnet til dit hjems elektriske system, skal du bruge passende profilet af wiren. Profilet af wiren nødvendige afhænger af afstanden til huset. Konsultere instruktionsbogen af din Skystream model for særlige ledninger og wire gauge instruktioner.

Tårnet opførelse

Efter en placering og et tårn er valgt, skal være rejst tårnet for Skystream. Denne konstruktion kræver lægge et fundament for tårnet. Æglæggende et korrekt fundament er afgørende for at sikre tårnet er stabilt med vægten af Skystream turbine. Leje en entreprenør kan være tilrådeligt, hvis du ikke er bekendt med disse byggemetoder.

Montering af Skystream til Tower

Skystream er typisk monteret på tårnet mens stadig på jorden og derefter løfte tårnet. Det er fastgjort til tårn ved hjælp af nødder, flade skiver og låse nødder. Turbinen er så yderligere sikret ved hjælp af drejningsmoment isolere bolte, krøje halv skjolde og M5 rundhovedet skruer. Disse stykker er inkluderet i Skystream.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com