Slab granit profil alternativer

September 21

Granitbordplader eller granit plader har mulighed for at have en dekorativ kant profil sat på sten under fremstillingen. Mens ikke alle kant er praktiske, kan der være nogle kanter, der passer til et design, der er bedre end andre. Lære de forskellige muligheder kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for din plade.

Simple profiler

De mest simple profiler er både den mest omkostningseffektive og den mest praktiske. Disse omfatter lempede kanter, bullnosed kanter, afrundede kanter og affasede kanter. Simple profiler er mindre tilbøjelige til at have skarpe hjørner eller tynde, skrøbelige områder, der kunne knække hvis ramte hårdt nok. Simpel kanter er ofte det bedste valg for travle familier med unge børn.

Dekorative kanter

For udstillingsvindue køkken, badeværelse designs og nogle køkken øer foretrækkes en dekorativ kant. Dekorative kanter er typisk dyrere pr. lineær mund og kan knække hvis jorden for tynd. Dekorative kanter omfatter DuPont, Ogee, Ogee Bullnose og vandfald.

Indbygget kanter

Et alternativ til nogle counter kanter er at have en bebyggede kant. Dette indebærer, at vedlægge et supplerende stykke granit lige på kanten til at give køkkenbordet udseendet af ekstra tykkelse. Indbygget kanter kan derefter være udskåret i speciale kanter eller dobbelt Ogee eller dobbelt DuPont kanter. En dobbelt eller indbyggede kant er meget mere robuste og mindre tilbøjelige til at bryde end en standard dekorative kant, selvom de kan være dyre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com