Slab vs krybekælder konstruktion

October 10

Slab vs krybekælder konstruktion

Foundation muligheder for boliger omfatter normalt enten en kælder, slab eller krybekælder. Plader og gennemsøgning mellemrum giver billigere muligheder end en fuld kælder, men disse to fonde er meget forskellige fra hinanden. Der er fordele og ulemper til at have en krybekælder versus en slab foundation.

Identifikation

Gennemsøgning mellemrum er enten flade rum under et hus blev huset er hævet op eller et område, hvor snavs er gravet ud under huset. Plader er flad, beton fundament, som et hus sidder på. Slab fundamenter er normalt 6-8 inches tyk, ifølge DreamHomeSource.com.

Funktion

Gennemsøgning mellemrum er normalt bygget i klimaer, hvor fugten er høj. Bygge huset lidt over jordoverfladen kan holde fugten fra siver inde i huset. Slab fundamenter er normalt placeret i områder, hvor terrænet har et højt lerindhold.

Fordele

Plader er generelt billigere end gennemsøgning mellemrum. Der er lidt udgravning involveret og gulvet i huset er placeret direkte oven på det. Gennemsøgning mellemrum giver en let placering for at installere VVS og varme enheder, således at de er nemme at få adgang til.

Ulemper

Ulempen ved slab fonde er, at VVS kloakering og vandforsyning ledningsnet er ofte placeret under plader, i modsætning til i kældre eller gennemsøgning mellemrum. Enhver lækage eller mug problemer vil være dyrt. Gennemsøgning mellemrum kan forårsage insekter og gnavere problemer samt problemer med skimmelsvamp, især hvis krybekælder er gravet ud og en dampspærre (isolering) er ikke installeret.

Overvejelser

Folk, der har gennemsøgning mellemrum kan konvertere dem til kældre, selvom denne bestræbelse kan være meget dyrt. Dette er ikke en mulighed for dem, der har slab fundamenter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com