Slagge blok udvendige hus fordele

March 29

Slagge blok udvendige hus fordele

Mange mennesker overveje at bygge et hus med slagger, eller beton, blok gammeldags, ifølge Tim Carter på AsktheBuilder.com, fordi det er, hvor mange huse blev bygget i 1940 og 1950erne. Gammel teknologi betyder ikke ringere teknologi, men og slagge blok vægge på huse stadig har mange fordele.

Brandmodstand

Slagge blok vægge ikke brænde godt eller sammenbrud i et hus brand, og det er meget nemmere at genskabe et hus med slagge blok vægge efter en brand, end det er at genskabe en træ-indrammede hjem.

Insekter

Udvendige slagge blok vægge forhindre insekt angreb inde i hjemmet. Træ-bygget boliger lider ofte af termitkrigen skade, men disse insekter ikke trænge slagge blok og ikke er interesseret i at prøve at spise det. Velbygget slagge blok vægge kan også forhindre indrejse af andre gener som myrer, kakerlakker, edderkopper og mus, fordi væggene er forseglet og der er ingen indgangspunkter.

Vejr

Slagge blok er en termisk masse materiale, hvilket betyder det opsuger varmen fra solen i løbet af dagen og langsomt frigiver det hele natten. Termisk masse er ganske nyttigt for at regulere temperaturen inde i dit hjem året rundt. Om vinteren, tillade solen komme gennem vinduerne og slagge blok vægge vil absorbere og gemme varmen. Hele natten frigives varmen langsomt til at holde huset varmt. I sommeren, kan slagge blok hjælpe med at holde interiøret i dit hjem køligere. Holde vinduerne dækkes således, at sollys ikke kan komme ind og varme op på væggene. Kølighed indsamlet af væggene i løbet af natten vil fortsætte med at udstråle i hele huset i løbet af dagen, hjælper med at holde indersiden meget køligere uden brug af aircondition.

Velbygget slagge blok huse kan også modstå orkan-force vind jordskælv.

Lyd

Kombineret med høj kvalitet vinduer, døre og tætningslister, kan et hus med slagge blok ydervægge være næsten lydisolerede. Dette er særligt fordelagtigt, når hjemmet er i en overfyldt kvarter eller nær jernbanespor eller en motorvej.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com