Slags olie varme ovne

May 15

Slags olie varme ovne

Olie ovne oprette varme ved hjælp af en lignende til Petroleum brændselsolie. I modsætning til gasfyr, der ligner olie versioner, olie ovne pumpe i olie som en væske og derefter spray det gennem en dyse i en fin tåge, som derefter antændt og brændt. Traditionelle huse bruger olie ovne oftest da de bliver ofte erstattet af varmepumper eller gasfyr. Flere typer af olie ovne er stadig til rådighed baseret på deres kanalsystem systemer og olietype.

Vandret

Vandrette ovne er designet til at tillade luft indgangen på den ene side af ovn og udgang på andre tilbage i kanalsystem. Denne type af ovn tendens til at ligge tættere på jorden og er bredere end den er høj, hvilket gør den vandrette oliefyr ideel for lavt loft områder hvor der er ikke plads til en stående model.

Upflow

Upflow olie ovne tage i luften fra bunden af ovnen og køre det opad forbi heat exchange system hvor varmen fra olien passerer gennem metalplader og i luften, selv. Når luften har været varmet, pumpes det ud af toppen af oliefyr og ind i kanalsystem igen.

Downflow

Downflow olie ovne bruge systemerne fan til at blæse luft i toppen af ovnen og ud gennem bunden tilbage ind i huset. Denne type af oliefyr er hjulpet af tyngdekraften, men det er typisk brugt når kanalsystem er installeret i en betonplade i stedet for væggene.

Spildolie

Spildolie ovne er designet til at genbruge olie, der blev brugt til smøring i motorer og andre typer af maskiner. Denne olie tillader brugernes hen til genanvende og kan producere effektiv opvarmning, men olien er beskidt, når det først er regenereret og skal være omhyggeligt filtreret både før og under brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com