Slår pagaj Fans med uret i vinteren?

February 23

Slår pagaj Fans med uret i vinteren?

Mange husejere indser ikke pagaj fans - også kaldet loft fans--har en vinteren indstilling desuden til en indstilling, om sommeren. Om sommeren presser indstilling retning af pagaj fan luft ned; om vinteren trækker indstilling retning luft op. I begge sæsoner tvinges varm luft til at blande sig med kølig luft, at gøre rumtemperatur føler sig mere komfortabel.

Hvordan pagaj Fans arbejde

Padle fans faktisk ændre ikke temperaturen i et rum, men gør rummets beboerne føler køligere eller varmere. Padle fans har typisk to indstillinger--mod uret, og uret-- og variable hastigheder--høj, MIDDEL og lav. Disse fans hænge fra loftet og cirkulere inde luft og forbedre ventilationen. I vinteren, holde pagaj fans på den laveste indstilling til jævnt distribuere tvunget varme uden at forårsage en kølig udkast. Padle fans forårsage en "wind chill" effekt om sommeren ved at skubbe luft over din hud og forårsage sved at fordampe hurtigere end normalt. Bruge alle tre hastigheder i sommer, afhængigt af din afkøling behov.

Vinter retning

Indstillingen vinteren for padle fans vender vingerne med uret. Mange pagaj fans er fabriksindstillet til indstillingen sommer; switchen på basen, ændres den til indstillingen vinter. At dreje med uret, turbineblade trække varmen op fra gulvet og sende den på tværs af loftet og ned ad væggene. Varme derefter blander sig med kølig luft i nærheden af gulvet og udjævner temperaturen som processen gentages.

Sommer retning

Vingerne på pagajen fans er designet til at dreje mod uret om sommeren. Denne retning skubber varm luft ned på gulvet til at blande med cool lommer af luft og udjævner de samlede stuetemperatur. Hvis du ikke kan få cool, spray dig selv med koldt vand for at øge padle fan vind chill effekt.

Padle Fan Tips

Padle fans kan hjælpe dig med at spare på opvarmning og køling regninger. Om vinteren fordeler kører dem i hele dit hjem jævnt lommer af varme, så du kan vende din termostat ned et par grader og stadig føles varm. Om sommeren kan kører pagaj fans i tandem med din klimaanlægget du slå din termostat op et par grader og stadig føle sig cool.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com