Slibning lyde, når du starter en Toro Snerydningsmaskinen

April 23

Slibning lyde, når du starter en Toro Snerydningsmaskinen

Etableret i 1914, har Toro opbygget et ry for fremstilling høj kvalitet landskab vedligeholdelsesudstyr. Toro sneslynger er designet til at skille sig af med sneen langs jorden for at give en klar vej. Som med mange husholdningsapparater, kan en Toro Snerydningsmaskinen funktionsfejl. Hvis Snerydningsmaskinen udgør en slibning støj ved start, kan du fejlfinde oprindelsen af dette slibning lyd.

Snegl blokering

Snegl roterende vinger der bruges af maskinen til at indsamle og guide sneen ud af decharge faldskærm. I orden til Snerydningsmaskinen skal fungere korrekt, skal snegl vinger være fri for snavs. Hvis du hører en slibning støj umiddelbart efter start Snerydningsmaskinen, slukke motoren til at forhindre skadelige sin indre dele. Omhyggeligt inspicere snegl knivene for snavs og forsigtigt prøve at rotere knivene i hånden. Hvis knivene ikke flytte, er de blokeret. Bruge en lommelygte til at finde resterne. Hvis blæseren har været ude i sneen, er det ikke ualmindeligt for ice ophobning at blokere snegl vinger. Hvis dette er tilfældet, bringe Snerydningsmaskinen inde i garagen og bruge en hårtørrer til at smelte isen.

Motor bælte

En løs eller brudt motor bælte kan forårsage en slibning støj, når din Toro Snerydningsmaskinen er engageret. Trin for kontrol og udskiftning af en motor bælte afhænger af den specifikke model antal din Toro Snow blæser; trinene er dog forholdsvis ensartede. Generelt, skal du fjerne cylinderskruen skive, som er placeret over den venstre eller højre hjul. Fjern skruerne og lås nødder at sikker køre dække over snegl vinger med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker derefter fjerne dækslet til kørsel. Bæltet er svøbt omkring pumpehjulet og stjernehjul remskiver. Inspicere den motor bælte for alle ruder, flosser og skader. Hvis selen synes at være løst, skal du erstatte bælte. Efter installere den ny motor bælte, sæt bagcoveret på drevet og starte Snerydningsmaskinen. Hvis en slibning fortsætter med støj, der kan være beskadigede motordele. Straks slukke Snerydningsmaskinen og have det serviceret af en professionel.

Andre symptomer

Sammen med en slibning lyd, hvis du bemærker en rytmisk pinge støj eller en banke lyd fra motoren, kan dette skyldes beskadigede ringe omkring stemplet. Hvis tyk sort røg kommer fra motoren, straks lukke motoren og har Snerydningsmaskinen serviceres. Fortsat drift med disse symptomer kan forårsage alvorlige motoren skader.

Forebyggelse

For at forhindre snavs og is ophobning langs snegl vinger, gemme Snerydningsmaskinen i din garage eller kælder og ophøje det væk fra jorden. Kontrollér brændstof og olie niveauer tidligere hen til benytter Snerydningsmaskinen for optimal ydeevne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com