Slide-in Gas Range vs fritstående

May 17

Slide-in Gas Range vs fritstående

Shoppere finde tre hovedtyper af intervaller, når de begynder deres søgen efter en ny køkken-serie. Drop-ins rang som den mindst almindelige og target køkkener hvor et brugerdefineret udseende er prioritet. Disse modeller sidder mellem kabinetter og mangler en skuffe i bunden. I stedet sidder en stribe af kabinet mellem ovnen og gulvet, hjælpe dem med at blande ind i indretningen. Du kan finde flere modeller at vælge imellem når du sammenligner slide-in og fritstående gas intervaller.

Design og placering

Fritstående intervaller er færdige sider, så de kan stå alene i køkkenet, sidder for enden af et kabinet run eller placeres mellem kabinetter. På grund af deres ufærdige sider, skal slide-in modeller sidde mellem kabinetter. Fritstående intervaller har også en backsplash, en funktion mangler på dias i apparater.

Udvalg

Har du mange flere modeller at vælge imellem hvis du forfølge en fritstående vifte i stedet for en slide-in model. For eksempel, GE sælger omkring 70 modeller af fritstående gas intervaller, men forbrugerne har kun en halv snes slide-in valg. Ligeledes tilbyder Frigidaire omkring 60 fritstående gas komfurer og bare ni dias-i modeller.

Funktioner og farver

Gas intervaller med en slide-in design har ofte en opbevaring skuffe under ovnen, mens denne plads kan i stedet være besat af en opvarmning eller bagning skuffe i en fritstående gas apparat. Modeller af begge typer tilbyder selvrensende evner. Hvid, sort og rustfri repræsenterer de mest almindelige farvevalg for slide-in modeller. Fritstående gas områder tilbyder flere markeringer i bisque, metallisk og rustfrit look er færdig.

Omkostninger

Du vil betale mere for at købe en grundlæggende dias i udvalg, end du vil få en fritstående model. Slide-in gas modeller fra førende producenter startede på $750 i August 2011 og steg til $2,720. Prisskilte for fritstående gas modeller begyndte på $357 og nåede $3.400.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com