Slug-udsatte planter

April 27

Slug-udsatte planter

Sneglene er generelt det sidste pest gartner ønsker at se i haven. Snegle, som er medlemmer af familien mollusk, er designet til at ødelægge, med organer bygget til fodring. Deres hovedaktivitet er at spise planter. Nogle planter er mere tilbøjelige til at sneglene end andre og kan nemt blive ødelagt af skadedyr natten over.

Slug-udsatte planter

Mange planter falder ind under kategorien "slug-liggende". De kan alle lide alvorlige skader på razor-lignende tænder af en skovsnegl. Disse planter omfatter, men er ikke begrænset til, grøntsager, der er grønne, som bønner, kål, salat og kartofler; mange arter af blomster, herunder dahlia, begonier, spyt, petunias, iris og hyacinter; nogle urter som basilikum; og frugter, herunder jordbær.

Skader

Slug skade omfatter reduceret vigor, ødelagte stængler og voksende point og nedsat blad område. Sneglene tygge uregelmæssige huller i blade, klippe saftige plantedele og tygge frugt, unge plante bark og endda rådnende plantemateriale. Sneglene besidder en guillotine-lignende kæbe og et bånd af tilbage-vendende tænder. De kan ødelægge bud, unge planter natten over.

Afskrække snegle

At holde sneglene fra slug-udsatte planter er en opgave. Det er afhængig af en række metoder. Kulturelle tilgange omfatte fjerne steder, hvor sneglene kan skjule i løbet af dagen, som bestyrelser og andre vragdele, sten og skvattet områder. Handpicking sneglene kan være en effektiv foranstaltning, hvis det gøres regelmæssigt. Det drejer sig om opsøger sneglene i gemmesteder i løbet af dagen, og finde dem efter mørkets frembrud med en lommelygte. Iført gummihandsker, du kan afhente sneglene og råde over dem ved at placere dem i en spand med sæbevand eller knuse dem. Fælder kan være nyttigt, især øl-krogene fælder, der tiltrækker sneglene og drukne dem. Kemiske slug lokkemad er tilgængelige på havecentre, men husk på, disse kan være skadelige for husdyr.

Slug-resistente planter

Som en sidste udvej, du kan slippe af med din skovsnegl-udsatte planter og genplante en stærkt slug-befængt haven med slug-resistente planter. Slug-resistente blomster omfatter alyssum, aster, calendula, nasturtium, phlox, valmuer og verbena. Skygge planter, der er resistente over for slug omfatter anemone, japonica, baby's tårer, begonia 'Cleopatra,' blødende hjerte, bregner, enebær, Salomons segl og vandrende jøde. Desværre, der er ikke mange slug-resistente sorter af havebrugsplanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com