Små bad udsmykning idéer

September 28

Små bad udsmykning idéer

Når dekorere en lille badeværelse, er din primære overvejelse hvordan man bruger den lille plads du har. Det kræver kreative teknikker og ideer til at gøre dem vises og føler sig meget større udsmykning små værelser. Du kan oprette et indbydende, afslappet miljø, selv i de mindste badeværelse.

Spejle

For at skabe en illusion af et større badeværelse, indarbejde spejle og bruge dem til din fordel. For stor indflydelse, ifølge HGTV hjemmesiden, overveje at udskifte din badeforhæng med en spejlet brusedøren. Dette vil tillade dig at afspejle hele badeværelset, dermed gøre det føles større. Du kunne også hænge forskellige størrelse spejle på dit badeværelse vægge til at øge den reflekterede plads.

Farver

Male dine vægge en bleg neutral tone og indarbejde varme farver i din lille badeværelse. For eksempel male væggene en lys tan farve og dekorere med rødbrune accenter. Ifølge webstedet HGTV gør varme farver dit badeværelse ser større. For eksempel placere et brune stearinlys på din forfængelighed og hænge billeder indeholdende billeder i en varm farvepalet. Denne palet indeholder brune, grå, grønne, mørke gule og dybe røde. Lad disse farver at forstørre rummet og skabe en varm og venlig afslappet miljø.

Kampprogram

Erstatte dit badeværelse inventar med en mindre version af hvad du har i øjeblikket. For eksempel, hvis din vandhane er stor, erstatte det med en mere kompakt. Dette vil give mere bordplads. Hvis forfængelighed fylder meget af rummet, overveje en piedestal synke. Kontroller, at de møbler og inventar er skaleret til rummets størrelse.

Stol jernbane

Bryde op din lange endimensional vægge ved at installere en stol jernbane. HGTV hjemmesiden anbefaler at installere en bleg farve træ eller paneler til at bringe charme til din lille badeværelse. Dette vil give dybde til dit badeværelse, så det vises og føler større.

Åbne reoler

Dekorere dit badeværelse med åbne hylder. Dette vil gøre dit badeværelse ser større, fordi du kan se fra den ene ende af rummet til den anden. Åbne reoler giver også et sted for at få vist dine dekorationer.

Dekorationer

Indarbejde kun din favorit dekorationer i et lille badeværelse. Udsmykning tilføjer skønhed og luksus til ethvert rum, men overdrive dekorationer vil gøre din lille badeværelse rodet og endnu mindre. Strategisk placere dekorationer og sikre deres skala er passende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com