Små badeværelse Design Tips

November 26

Små badeværelse Design Tips

Små badeværelser udfordrende for at dekorere, men et par designvalg kan hjælpe det mindste badeværelse føle luksuriøse. Med de rigtige elementer i indretningen, kan dit lille badeværelse føles som dine egne private spa. En mindre størrelse badeværelse kan hurtigt mærke rodet og overfyldte hvis forkerte møbler og designvalg bryde op udseendet af rummet.

Glas døre til brusekabiner

Glas døre til brusekabiner i små badeværelser er en mulighed for at øge måde rummet vises. Klart døre til brusekabiner give udseendet af en meget større plads. Badeforhæng eller dør, som ikke lader øjet til at rejse til anden siden kan bryde op i rummet og gøre badeværelset føler lukket og små. Glasdøre tillade øjne til at rejse videre ind i stuen. Brusebad skydedøre versus brusebad døre, der har brug for regnskabsafslutning ved åbning også øge udseendet af rummet.

Lyse farver

Lysere farver på væggene og trim kan hjælpe badeværelset synes større så godt. Pasteller i afslappende farver giver badeværelset en fornemmelse af spa. Bløde nuancer af bleg grøn eller blå er afslappende og lyse gule kan puste nyt liv du om morgenen mens at gøre rummet synes større. Tapet med travle mønstre kan overmande den lille plads og gøre det synes mindre.

Fjern skabe og reoler

Hvis du kan slippe af sted med at fjerne nogle af reoler eller skabe i badeværelset, kan det gøre det mindre badeværelse føle sig mindre overfyldt. Overveje en linned closet uden for badeværelset til at reducere nogle af rod i badeværelset. Hjørne reol gør brug af plads i badeværelset, der er normalt går til spilde.

Walk-in Shower

Har du modet, slippe af karret og bruge en brusekabine til at gøre rummet føler større. Walk-in bruser design omfatter bænk sæder og flere brusehoveder giver badeværelset en luksuriøs følelse. Badekarret reducerer mængden af bruser plads eller stående plads, du har mens brusebad. Selvfølgelig er dette ikke løsningen for alle, især dem, der nyde en boble bad nu og da.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com