Små badeværelse opbevaringsløsninger

July 26

Små badeværelse opbevaringsløsninger

Gemme elementer pænt i dit badeværelse når pladsen er begrænset kan være udfordrende. Hvis du ønsker for at holde din hyggelige badeværelse organiseret, findes en række ideer for at sikre, at rummet er både funktionel og attraktiv.

Typer

Det er bedst at omfatte møbler stykker, der vil gemme elementer mens dekorere rummet. For eksempel, kan en lille kurv, der vil holde håndklæder og vaskeklude være placeret i hjørnet; hylderne kan installeres over toilet til hus sengetøj eller dekorationer uden at optage skabsplads.

Funktion

Varer, der har en bestemt funktion i et lille badeværelse sikre, at alle dine emner er tilgængelige, og at dit badeværelse er fri for rod. En caddie i badekarret bør bruges til at gemme sæbe og shampoo, og beskidt tøj hæmmer bør blive hooked på bagsiden af badeværelsesdøren at frigøre gulvplads.

Overvejelser

Det er en god idé at tilføje små kurve eller placeringer til badeværelse frysere at holde dine leverancer ordnet. For eksempel, kan et sæt af tre kurve placeres i kabinet til hus shampoo, sæbe og lotion. Tilføjer en lille reol til badeværelset gør også en ideel plads til håndklæder og toilet papir uden at gøre badeværelset synes alt for overfyldt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com