Små Beach House badeværelse Design Idéer

September 16

Små Beach House badeværelse Design Idéer

Stranden hjem er et sted med nødområde og afslapning. Skabe en atmosfære af komfort og stil til dig og dit hus gæster med beroligende farveskemaer. Når du planlægger for din hyggelige badeværelse design, vælge dekorative temaer, der fejrer landskabet. Blød belysning, vindspil og beroligende farver er alle store valg for en strand hus badeværelse.

Refleksioner af lys

Fyld loftet på dit badeværelse med lille spejl vindspil eller mobiltelefoner til at oprette refleksioner af naturligt lys rundt i rummet. Hver vinden kime bør ikke være længere end 6 inches. For de bedste resultater, skal du tilføje så mange vindspil som muligt. Når vinduet badeværelse er åben, ind havbrise gør det reflekterede lys synes at funkle mod væggene. Vælge en cool blå maling farve til væggene og glas mosaik flise om ordet for at åbne op i rummet. Vindspil kan findes i afsnittet hjem og haven i stormagasiner, boghandlere og specialbutikker.

Vintage stil

Intet siger afslapning helt ligesom en turn-of-the-århundrede porcelæn clawfoot badekar. Male væggene i en lys søgrøn og tilføje matchende håndklæder til din indretning. Du og dit hus gæster vil nyde lytte til havets bølger i afstanden, mens iblødsætning i badekarret. Hvis du kan lide at have badeværelse vinduer åbne, Hæng myggenet omkring badekar til at holde væk uønskede insekter. Myggenettet tilbyder også privatliv, hvis dit badeværelse vindue åbner til en gårdhave. Installere hvid keramisk tile gulvbelægning og en flise baseboard som en accent til karret. Komplet humør med vintage wall sconces, at tilføjer en blød glød til dit badeværelse.

Koraller sten

Appellen af koraller sten fliser på dit badeværelse væggene er rå skønhed, tidløse appel og oprettelsen af et tropisk paradis humør. Fersken-farvet koral sten fliser kommer i en række forskellige mønstre, herunder hjernen koraller, der ligner navnet antyder. Den textured koral Natursten fliser leveres også i de fleste pastel farver. Fuldføre en accent væg med koral flise eller nederst halvdelen af en mur under et træ støbning. Tilføje pastelfarvede håndklæder og vaskeklude til accent din flise. Hængende planter føje en stor kontrast til stenen og fuldføre den tropiske design. Placer pastel-farvede bloklys på små tallerkener med dekorative sand omkring badekarret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com