Små-Closet organisation idéer

July 25

Pladsen er et konstant problem i livet for mange, især dem, der bor i en lille by lejlighed. Organisere med små rum i tankerne kræver lidt mere tanke end stopning et walk-in closet. Her er et par tips til dem, hvis skabene er overfyldte.

Årstidens

En nem måde at mindske byrden, tøj i en lille skab er at opdele tøj baseret på dets tilsigtede sæson. Hvis du har fire forskellige garderobeskabe, vil du kunne nemmere spotte og fjerne afskedigelser. Vigtigst, dividere dit tøj af sæsonen vil tillade dig at flytte varer usandsynligt at blive brugt i et stykke tid i dybere opbevaring, såsom under en seng.

Bøjle eliminering

Chancerne er du har et antal beklædningsgenstande i dit skab, som du sjældent bære. Du kan have overvejet at give væk nogle af dit tøj i fortiden, men var ude af stand til at begå, i tilfælde af at du har fundet en specifik omstændighed, der kaldes for bare den rigtige vare. Et godt trick til at sortere ud tøj du sjældent bruger fra tøj du er usandsynligt nogensinde bære er at vende de bøjler, hvor tøjet hænger bagud så de ikke let fjernes fra skabet. Fastgør et stykke tape med datoen til toppen af bøjlen. Hvis du bruger varen tøj pågældende, derefter returnere bøjlen tilbage til sin normale position. Denne vare er flyttet tilbage til rotation. Efter et år eller seks måneder eller uanset hvilken periode du vælger har bestået, Bemærk de elementer af tøj, der har vendt rundt. Forpligte sig på forhånd til at fjerne de ubrugte varer.

Gulvplads

Alt for ofte er gulvplads i et skab afstået til sko. Sko har en tendens til at trodse organisation og tage op masser af plads. Købe en sko, organisere rack, der hænger i skabet døren og forpligte sig til at holde gulvet plads sko gratis. Derefter kan du bruge denne plads for ekstra lagerplads, som med modulære spand-kurve for bundter af sokker og undertøj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com