Små færdige kælderen ideer

December 4

Små færdige kælderen ideer

En række designideer kan forvandle en lille kælder fra en kedelig dungeon til en plads, at folk nyder at tilbringe tid i. Inden det besluttes at indrette det, tænke over behovene hos de mennesker, der bor der. Er du altid ønsker du havde en rolig plads til at læse, eller mere plads til at gøre en særlig hobby? En kælder kan give din husstand den ekstra plads, du har altid ønsket at du havde.

Et Retreat

Med spabad og bar, kunne et lille kælder blive en miniature retreat. Du kan dekorere det med tropisk tema, ved hjælp af fed, varme farver og dæmpet belysning og alle planter, der vil trives med minimal belysning. Peddigrør, teak eller bambus møbler og dekorationer, en tropisk tema kant og endda rafia nederdel på baren eller et lille bord vil fuldføre udseendet.

Home Theater

En hjemmebiograf er et fantastisk sted at slappe af og se en film. Det kan også dobbeltklikke som en anden stue eller MP værelse. Store, komfortable sofaer, eller eventuelt en sektionsopdelt sofa, med et overdådigt tæppe eller tyk tæppe og masser af store puder, skabe en indbydende rum.

Fortryllede skov

En kælder kan også forvandle til et fortryllet skov for børn, en spin-off af den traditionelle børnenes legerum, antyder HGTV.com. Spille værelser har ofte ingen tema eller farve ordning, men en fortryllet skov har både, inspirere børnene til at sætte ned deres video spil og Nyd kreativ leg. En fortryllet skov room, har som HGTV viser, masser af teksturer og farver. Hængende tråde af stof blevet vinstokke cascading fra skoven baldakinen, og draperet stof forvandler et skab til en hule.

Meditation værelse

En kælder kan også være et ideelt sted for en rolig meditation værelse, indrettet i Zen style eller men du foretrækker. Et tykt tæppe, en meditation pude, stearinlys placeret rundt i lokalet, planter, der vil trives i kælderen, et lille bord og stole og en beroligende farve ordning vil gøre det til en indbydende meditation tilbagetog.

Hobby rum

En kælder kan blive en hobby værelse med en crafting tabel, masser af adgang og afmærkede skuffer, og steder at tørre eller vise færdig stykker for fremtidige inspiration. Nogen særligt udstyr, som en symaskine eller Tømrer værktøjer, kan finde en permanent hjem her.

Undersøgelse

En undersøgelse kunne være designet for både voksne og børn til at bruge eller hovedsagelig for børn. En veldesignet læsesal vil motivere børnene til at studere og arbejde på skoleprojekter. Beroligende farver som grøn og blå hjælpe folk til at fokusere på learning, og kreative præg vil inspirere dem til at bruge rummet mere. Hvis forældre vil bruge rummet for, tilføje nogle detaljer, der ikke vil gøre det føle sig alt for unge, ligesom en finurlig kant eller vægmaleri.

Musik værelset

En kælder er et fantastisk sted at sætte et musiklokale. Med hylder til musik, ekstra lagerplads for udstyr og et område for alles instrumenter giver det musikere en problemfri måde at praksis.

Læsesalen

En kælder kunne bliver en mindre læsesal og bibliotek, også. Hylder foring rummet kunne holde yndlingsbøger og fremtidige læsninger. Med en lille sofa eller to, og en osmannisk bliver det en hyggelig plads, hvor folk kan læse i komfort.

Art Gallery

Hvis du nyder indsamling af kunstværker, antikviteter eller andre samleobjekter, men er tilbageholdende med at vise dem rundt i huset på grund af små børn eller dyr, kan din kælder blive en privat galleri. Sørg for at medtage siddepladser, så folk kan sidde og chatte mens de er der.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com