Små grå Bugs på beton

May 27

Små grå bugs på beton kan være en af flere arter af insekter. Nogle insekter tiltrækkes fugtige områder af beton, som i kældre, mens andre kan ses kravle over beton vægge eller på fortove. Bugs på konkrete porches kan forsøge at overflytte indendørs. Mens en eller to bugs kan være let ignoreret, kan husejere ønske at fjerne store skadedyrsangreb.

Springhaler

Springhaler er lille, grå hoppe insekter. De kan vises i stort tal på fugtige konkrete områder eller andre områder, hvor der er en masse fugt, såsom badeværelser. De er kun omkring en sekstendedel af en tomme lang. De normalt bor i jorden, men kan invadere hjem, når det bliver for tør udendørs. Springhaler bære ikke sygdomme og de bider ikke, ifølge University of California.

Booklice

Booklice ligner lus, men er ikke ligefrem lus. De er også kendt som psocids. De små grå eller hvid bugs, foder på mug og svampe. De er tiltrukket af fugtige områder hvor skimmel eller svampe kan være voksende, såsom kældre. Disse insekter er mindre end en sekstendedel af en tomme og kan køre hurtigt. Booklice bide ikke eller bære sygdomme, men de kan forurene korn eller andre tørfoder. Booklice kan fjernes ved at tage sig af fugtige forhold ved at sænke relativ luftfugtighed.

Pillbugs og Sowbugs

Pillbugs og sowbugs er små grå skadedyr, der er nært beslægtet med languster og rejer. Et andet navn for disse fejl er "roly-polies," henviser til deres tendens til at rulle ind i en kugle hvis forstyrret. De er mere tilbøjelige til at være fundet i konkrete områder nær haver, men de kan undertiden ender med indendørs. Disse bugs kræver høj fugt til at overleve. De overføre ikke sygdomme eller bid.

Kontrollerende Bugs på beton

Mange små grå bugs, der finder vej ind i huset vil dø uden fugt. Afsked med en kost kan være alt, der kræves. Bugs, der trives i fugtige forhold indendørs vil gøre ikke godt hvis fugt er reduceret ved hjælp af en affugter. For at reducere fejl, der kræver fugt udendørs, begrænse bunker af blade, muld og sten, og undgå at lade vandet til at akkumulere. Når bugs ikke kan kontrolleres eller elimineret, kan en ekspert skadedyrsbekæmpelse være nødvendig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com