Små Mobile Home Badeværelse idéer til Remodeling

March 3

Størrelse betyder virkelig noget, når du remodeling en mobile home. I stedet for at tænke stor, skal du tænke småt. Skal lægges vægt på størrelse og omfang af varer, så resultaterne ikke ser alt for travlt eller overvældende. Farver skal være afbalanceret med en vægt på lysere nuancer at gøre rummet synes større og lysere. Brug plads boxed strategisk så du ikke vil føle. Omdan din lille badeværelse ved hjælp af store ideer.

Badekar og bruser tapsteder

Opgradere inventar til dit badekar og bruser, så du kan give din krop spa-kvalitet behandling hverdagen. Bytte en enkelt-flow brusehoved til en med flere hoveder, at massage, pulsere og give dig valg i indstillinger. Vælg en håndholdt stil brusehoved, så du ikke bade muligheder. Forkæl dig selv med en bruser stol at sidde, slappe af og sikkert dulme dine fødder, arme, nakke og ben. Armaturer Kampprogram er en anden måde at tilføje glamour og give en lille mobil home badeværelse et udseende af luksus versus helt erstatte badekar og bruser. Shop hjem forbedring Centre og closeout stores for udgåede modeller til at spare penge.

Bagdøren indstillinger

Bagdøren er også en mulighed for opbevaring. I stedet for bare at have en traditionelle krog i midten af døren til din badekåbe, installere flere kroge. Flytte den ene for din kåbe til højre eller venstre, og gøre plads til at installere en eller to cirkulære kroge for håndklæder.

Gulvvarme

Give dit lille badeværelse en opskalere funktion. Installere gulvvarme, så natten ture eller koldt vejr er aldrig en bekymring. Mange mobilhomes har åbent rum mellem gulvet og jorden; tilsætning af gulvvarme vil være en velkommen behandling. Fordi rummet er lille, vil omkostningerne være langt mindre end hvad det ville koste i badeværelset af et stort hjem.

Synke alternativer

Gøre badeværelset mere moderne ved at installere en hævet vasken bassin i stedet for en traditionel vask, der er sat ind i et skab. Fordelen ved hævet dræn er, at du også har flere muligheder for kabinet, som kan omfatte nyorientering møbler til at tjene som et kabinet, som en lille kommode giver badeværelset et high-end look. Ansætte en blikkenslager til at skære toppen af skuffen og bagpanelet til VVS og rør. Du kan også pynte toppen af skuffen med sten, keramisk eller marmor fliser.

Spejl valg

Ingen skriftlig regel findes der siger en forfængelighed spejl er begrænset til valg på hjem forbedring butikker. Eller er der en regel, der siger spejlet har til har en medicinkiste bag det gør spejlet stikker ud og tage op værdifuld plads. Søge spejl muligheder derhjemme indretning og accent butikker, håndværk og kunst levering butikker. Mange af disse butikker har løbende salg og endda closeout Centre. Mens du er ude, kigge efter små dekorative kasser og indehavere til at erstatte den typiske medicinkiste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com